Senior system engineer - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

ZGT
  • ZGT2 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast/tijdelijk contract
  • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Geeft het jou veel voldoening om ook buiten je eigen specialisme mee te denken en mee te werken? Om samen met je collega's de beste ICT-oplossingen te creëren voor de gebruikers en het resultaat van de organisatie? Wil jij de vrijheid die je niet hebt wanneer je op uur basis en binnen de kaders van een contract werkt? Dan ga je het bij ons zeker naar je zin hebben!
Op operationeel niveau ga je aan de slag met de ICT-infrastructuur en de integrale samenwerking van subsystemen. Op tactisch niveau werk je in projecten en ontwerp je technische oplossingen die bijdragen aan de ontwikkelingen in de zorg. Op het gebied van innovatie stap je graag naar voren en draag je verantwoordelijkheid voor je eigen kennisdomeinen. Naast deze mooie taken en verantwoordelijkheden kom je óók nog eens te werken in één van de meest geavanceerde ICT omgevingen in de regio, bestaande uit vier interne datacenters, één netwerk verdeeld over de twee locaties, een geavanceerde storage infrastructuur (SAN/NAS), ca. 500 (virtuele) servers, 4500 gebruikers, 450 applicaties (deels in de cloud), 3400 werkplekken die grotendeels gebruik maken van Citrix Virtual Apps and Desktops en VMware Horizon View en aan de backend maken wij gebruik van zowel Microsoft als Linux systemen.

lees meer

Functie-eisen Je bent analytisch sterk, hebt een helicopter view en maakt je snel dingen ‘eigen'. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt graag samen met gebruikers, technische collega's en leveranciers. Je voelt je op je plek in een dynamische omgeving en beschikt over doorzettingsvermogen om complexe vraagstukken op te lossen. Daarbij heb je een flexibele werkhouding. Graag zien wij dat je een ICT gerelateerde opleidingsachtergrond op Hbo-niveau hebt. Je hebt kennis en kunde op het gebied van ITIL, het inrichten van VDi/SBC-omgevingen, Citrix XenServer, Virtual Apps en Desktops. Je beschikt over relevante werkervaring. Wij worden er blij van wanneer je de Citrix Certified Associate voor Networking (CCA-N) en Citrix Certified Associate - Virtualisation (CCA-V) behaald hebt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Naast je salaris krijg je bij ons de mogelijkheid om bij te dragen aan zorg van topkwaliteit. Wat jij gaat doen draagt direct bij aan de continuïteit en beschikbaarheid van de ziekenhuiszorg. Wij bieden ook een prachtige werkomgeving met veel eigen techniek en kennis en kunde waar jij onderdeel van mag zijn. Wij faciliteren graag jouw ontwikkeling en het volgen van opleidingen regelen wij voor je. Bij ons kun je ook rekenen op een goede werk/privé balans. Een 4-daagse werkweek is bijvoorbeeld mogelijk. De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd en het aantal uren bedraagt 36 uur per week. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 4.227,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het salaris valt in de praktijk hoger uit. Dit komt o.a. door de interessante toeslagen, 8,33% eindejaaruitkering en per jaar 57 uur (flexibel te besteden) Persoonlijk Levensfase Budget. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag per jaar. Je krijgt een uitstekende pensioenvoorziening via het PFZW. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

lees meer

Overige info Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Freddy Bekken, manager ICT, op telefoonnummer 06 12 96 34 76 of Jeroen Agten, coördinator specifiek beheer, op telefoonnummer 06 20 91 40 49. Freddy en Jeroen kunnen je meer informatie geven over deze vacature en waarom het zo mooi is om als Senior System Engineer voor ZGT te werken. Wij checken referenties en stellen het op prijs dat je in je sollicitatie aangeeft wie wij daarvoor kunnen benaderen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures