Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
6 dagen geleden geplaatst • 129x bekeken

Senior system engineer

Hengelo (OV)
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

ZGT

ZGT
> 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • 2 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Geeft het jou veel voldoening om ook buiten je eigen specialisme mee te denken en mee te werken? Om samen met je collega's de beste ICT-oplossingen te creëren voor de gebruikers en het resultaat van de organisatie? Wil jij de vrijheid die je niet hebt wanneer je op uur basis en binnen de kaders van een contract werkt? Dan ga je het bij ons zeker naar je zin hebben!
Op operationeel niveau ga je aan de slag met de ICT-infrastructuur en de integrale samenwerking van subsystemen. Op tactisch niveau werk je in projecten en ontwerp je technische oplossingen die bijdragen aan de ontwikkelingen in de zorg. Op het gebied van innovatie stap je graag naar voren en draag je verantwoordelijkheid voor je eigen kennisdomeinen. Naast deze mooie taken en verantwoordelijkheden kom je óók nog eens te werken in één van de meest geavanceerde ICT omgevingen in de regio, bestaande uit vier interne datacenters, één netwerk verdeeld over de twee locaties, een geavanceerde storage infrastructuur (SAN/NAS), ca. 500 (virtuele) servers, 4500 gebruikers, 450 applicaties (deels in de cloud), 3400 werkplekken die grotendeels gebruik maken van Citrix Virtual Apps and Desktops en VMware Horizon View en aan de backend maken wij gebruik van zowel Microsoft als Linux systemen.

Functie-eisen

Je bent analytisch sterk, hebt een helicopter view en maakt je snel dingen ‘eigen'. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt graag samen met gebruikers, technische collega's en leveranciers. Je voelt je op je plek in een dynamische omgeving en beschikt over doorzettingsvermogen om complexe vraagstukken op te lossen. Daarbij heb je een flexibele werkhouding. Graag zien wij dat je een ICT gerelateerde opleidingsachtergrond op Hbo-niveau hebt. Je hebt kennis en kunde op het gebied van ITIL, het inrichten van VDi/SBC-omgevingen, Citrix XenServer, Virtual Apps en Desktops. Je beschikt over relevante werkervaring. Wij worden er blij van wanneer je de Citrix Certified Associate voor Networking (CCA-N) en Citrix Certified Associate - Virtualisation (CCA-V) behaald hebt.

Aanbod

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Freddy Bekken, manager ICT, op telefoonnummer 06 12 96 34 76 of Jeroen Agten, coördinator specifiek beheer, op telefoonnummer 06 20 91 40 49. Freddy en Jeroen kunnen je meer informatie geven over deze vacature en waarom het zo mooi is om als Senior System Engineer voor ZGT te werken. Wij checken referenties en stellen het op prijs dat je in je sollicitatie aangeeft wie wij daarvoor kunnen benaderen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in