Front-end (Magento) developer gezocht! - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie bouwt webshops en webapplicaties voor bijna 200 klanten in Nederland, waaronder Art of Dance (o.a. Master of Hardcore) en SciSports. Ze bestaan alweer ruim 10 jaar en het team bestaat uit een kleine 25 medewerkers. Binnen het team hangt een informele werkcultuur. Er wordt gewerkt met haalbare doelstellingen (zo werken ze vrijwel nooit op fixed price basis) en krijg je de ruimte om samen met je team te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden. Ook bouwen en onderhouden ze veel verschillende oplossingen. Van relatief kleine websites en shops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je afwisseling in je werk en krijg je kansen om nieuwe kennis op te doen.


Functie

Ben jij een front-end developer met gevoel voor e-commerce? En werk je graag met je klanten op basis van een lange termijn relatie waarin je hun omgeving doorlopend optimaliseert? Dan is dit een mooie kans!

Momenteel zijn ze op zoek naar een Front-end (Magento) developer die in staat is om klanten volledig te ontzorgen door een product neer te zetten die nog beter is dan ze hopen. Je werkt naast je eigen nieuwbouwprojecten ook aan het optimaliseren van bestaande projecten. Grofweg werk je 60% aan klantprojecten, ben je 20% bezig met innovatie en 20% van je tijd in overleg (zowel intern als met de klant). Hierin heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk prettig in te delen.

Behalve goede technische skills zoeken ze iemand die in staat is om aan klanten en/of collega’s uit te leggen wat een voorgestelde verandering of functionaliteit oplevert. Iemand die nieuwe inzichten breder onderzoekt en uiteindelijk deze innovaties bij meerdere klanten toepast.


Eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Diepgaande kennis van Magento 2, daarnaast goede kennis van JavaScript, HTML en CSS
• Goede communicatieve vaardigheden
• Een proactieve houding, daadkrachtig en opbouwend kritisch


Aanbod

• Een passend salaris, indicatie tot € 4.000,- bruto
• Premievrij pensioen
• MacBook Pro
• Ruimte en budget voor trainingen
• 25 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Reiskostenvergoeding
• Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast!

Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Contactgegevens:
Mark Blanken | | 06-13646755 / 088-3218123 | www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures