C# Python Fullstack Developer | Grasshopper - Heerenveen

Heerenveen

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij bieden woningen en appartementen aan.
 • Ben jij een ervaren fullstack developer?
 • Heb jij ervaring met Grashopper?

Vaste baan: C# Python Fullstack Developer | Rhino | 2.800 - 4.500  | Fullstack Developer

We leven het liefst in een huis waarin we ons onbezorgd en thuis voelen en waar genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen. Wij begrijpen dat. Bovendien gaan wij nog een stap verder: wij geloven dat een huis niet alleen gaat over het vinden van ruimte voor nu, maar ook over het behouden van ruimte voor toekomstige generaties. Ons doel? Een comfortabel leven voor vandaag, morgen en overmorgen.

Daarnaast zijn wij een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan ook open voor innovatie.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Fullstack Developer Heerenveen Grashopper Rhino ga je het volgende doen:

Als Full-stack Developer ben je zowel verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van applicaties om zowel architectonische als stedenbouwkundige ontwerpprocessen efficiënter te maken. Dus we zoeken voor deze functie een zelfstandige, flexibele en daadkrachtige developer met innovatieve inzichten, zodat je de essentiële rol van verbinder tussen de business en IT kan vervullen.

Je bent helemaal thuis in de wereld van Grasshopper, Rhino, C# en Python en en weet met deze kennis en vaardigheden het overzicht te behouden en bij te sturen waar nodig binnen en met het team. Om bij de basis te beginnen; Je hebt een afgeronde HBO of universitaire ICT-opleiding, waarbij een aantal jaren werkervaring in het vakgebied een pré heeft. Maar, vooral het zijn van een collega die open in de wereld staat en kijkt, verbindend en gedreven is om in synergie oplossingen en uitkomsten te genereren, past in het profiel van onze nieuwe collega.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Fullstack Developer, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:
 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire ICT-opleiding
 • Tevens heb je bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring in het werkveld, waardoor je een duidelijke visie hebt ontwikkeld op ontwikkelen en programmeren die past bij een data gedreven organisatie.
 • Daarnaast heb je een brede interesse en hebt affiniteit met de digitale ontwikkelingen in de bouwsector.
 • Je weet concepten en ideeën om te zetten in concrete doelstellingen en resultaten.
 • Je hebt zowel kennis en ervaring van het ontwikkelen als van het beheren van de genoemde applicaties.
 • Ook is het van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld, zodat je de vertaalslag kan maken van de wensen en behoeften naar uitvoering.
 • Je woont in de omgeving van Heerenveen, Assen, Leeuwarden, Sneek en Drachten.
Het aanbod van deze werkgever uit Heerenveen:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

Naast alle details spelen ook andere zaken. Denk aan Fullstack Developer Ontwikkelaar, Software Engineer of Programmeur. Ook Developer, Software Ontwikkelaar of Webdeveloper zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Het is belangrijk te weten dat we je ook heel graag uitnodigen als je uit de buurt van Heerenveen komt. De plaatsten vanwaar je heel goed ook kan komen zijn Drachten, Franeker, Akkrum, Workum en Dokkum. Het is ook prima te doen vanuit Harlingen, Heerenveen, Sneek of Leeuwarden. Woon je in Fr of Friesland solliciteer dan ook ajb.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!