QA Engineer - Heerenveen

Heerenveen

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Frustrerend toch? Wisselen van telefoonnummer, je adres wijzigen, een nieuwe bankrekening openen. Allemaal rotwerk. Een berg aan administratie en vooral goed opletten dat je niks vergeet. Stel je nu eens voor dat je een bedrijf bent. Hoe doe je dat dan?

Vertel verder…

Iedere QA Engineer weet hoe vervelend het is om aan legacy systemen vast te zitten. Voor bedrijven is dat niet anders. En toch is het haast onvermijdelijk. Alle data wordt erin opgeslagen en systemen en processen raken steeds verder met elkaar verwikkeld. Hoe doe je dat dan wanneer het tijd wordt voor iets nieuws?

Gelukkig is er één bedrijf dat de oplossing heeft. Een bedrijf dat begrijpt dat flexibiliteit en snelheid essentieel zijn. Met hun unieke platform stellen ze bedrijven, van groot tot klein, in staat om binnen een handomdraai te migreren van het éne systeem naar het andere. Met steun van o.a. de Europese Unie wordt dat platform nu verder uitgebreid om bedrijven nog meer flexibiliteit te geven en ze te bevrijden van hun legacy. Help jij mee?

Wat hebben ze nodig?

Om de bouw van het platform verder te versnellen zijn ze op zoek naar een bevlogen QA Engineer die dingen graag makkelijk maakt. Iemand die begrijpt waar hun klanten naar op zoek zijn en houdt van afwisseling. Iemand die niet alleen graag nieuwe features toevoegt, maar ook slimme koppelingen weet te maken met andere systemen. Uiteraard ben je enorm gestructureerd, werk je acceptatiecriteria verder uit en heb je ervaring met Test Automation (ervaring met Codeception en Selenium zou top zijn, maar geen must have). Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van user stories, maken van testplannen, testspecificaties, testcases, testscripts, unit-, functionele- en prestatietesten.

Dat ben ik, maar moet ik verder nog iets meenemen?

Als jij je helemaal thuisvoelt in Quality Assurance ben je al een heel eind. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met Codeception of Selenium, maar het belangrijkste is dat je wilt blijven leren. Bijvoorbeeld hoe je een serverless microservices architectuur bouwt in AWS op basis van Laravel en deze opbouw voorziet van een gestructureerde automatische teststrategie.

Klinkt gaaf, maar betaalt het ook een beetje?

Als je hard werkt moet je ook goed betaald krijgen. Daarom start je met een salaris tussen de €45.000 en €60.000 bruto per jaar afhankelijk van je ervaring. Daarnaast ontvang je uitstekende secundaire voorwaarden en wordt er vooral voor gezorgd dat jij je werk goed kunt doen. Daarom krijg je een Macbook Pro, een budget om je eigen werkplek in te richten en heb je ook nog eens de mogelijkheid om trainingen of opleidingen te volgen. Dus waar wacht je? Druk op Apply!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.750 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!