Software tester - Heerenveen

Heerenveen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn een ster in het aanbieden van ERP-bedrijfssoftware en ICT-oplossingen op maat. Groothandels, productiebedrijven en dienstverleners worden ontzorgd door het ontwikkelen en implementeren van de standaard software en het aanbieden van maatwerk in softwareontwikkeling. Klanten zoals een grote vleesimporteur en klompenproducent worden door jouw dienstverlenende karakter blij van jou! Door het specifieke maatwerk kunnen wij een goede invulling geven aan de wens van de klant en hiermee een echte partnership aangaan. Dit bedrijf is begin jaren 80 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 130 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen. Er heerst een familiaire teamspirit, waarbij iedereen voor elkaar door het vuur gaat om samen de groeiambities te kunnen realiseren.


Functie

Als Software Tester ERP ga jij het standaardontwikkelingteam op ERP vlak naar een hoger niveau tillen. Dit doe je samen in een team van 15 gedreven collega’s, die bestaan uit consultants, software developers en een teamlead. Je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het zelfstandig werken in de testomgeving. Nieuwsgierigheid en een innovatieve houding zorgen ervoor dat jij up-to-date bent van de nieuwste testtechnieken. Het valt dan ook binnen je eigen verantwoordelijkheid om te bepalen met welke tooling je de testen uitvoert. Je stelt zelf de testscripts op, voert de testen uit en zorgt voor een goede documentatie.


Eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Goede kennis van ISTQB en TMap (in bezit van certificaat is een pre)
• Ervaring op het gebied van ERP-systemen
• Minimaal 3-5 jaar ervaring in een relevante functie bij een vergelijkbaar bedrijf in de ICT
• Dienstverlenend karakter, komt met nieuwe ideeën en toont initiatief


Aanbod

• Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring
• 28 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Mogelijkheid tot thuiswerken
• Reiskostenvergoeding
• Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
• Een uitdagende en afwisselende baan door de diversiteit aan klanten
• Last but not least gezellige collega’s!

Ben je enthousiast geworden en wil je hier meer over weten. Neem dan contact op met mijn collega Daan Jonkhart. Dat kan op 088 321 8 116 of door middel van het invullen van onderstaande gegevens.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Thierry Bekker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!