+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heemstede.
6 dagen geleden geplaatst | 128x bekeken

Functioneel beheerder GEO applicaties Heemstede Gemeente Heemstede

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Heemstede

Gemeente Heemstede
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.167 - € 4.537 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Eindejaarsuitkering
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wat ga je als functioneel beheerder doen?
Er is steeds meer informatie in de wereld, en onze vraagstukken worden steeds complexer. Om daarbij ons niveau van dienstverlening op peil te houden en te blijven verbeteren, werken we zoveel mogelijk digitaal. Als functioneel beheerder van o.a. onze GEO applicaties vorm je daarin een belangrijke schakel.

Je dagelijkse werkzaamheden als gegevensbeheerder/Functioneel Beheerder GEO bestaan uit het oplossen van vraagstukken bij de gemeente waar veranderingen aan de orde van de dag zijn. Het functioneel beheer van onze GEO-applicaties en distributie- en synchronisatiesystemen. Je duikt in processen, informatiestromen en gebruikersvragen om de dienstverlening binnen de gemeente te optimaliseren.

Met jouw helikopterview behandel en bewaak je de voortgang, je coördineert en bepaalt prioriteiten t.a.v. wijzigingsverzoeken en het doorvoeren van systeemupdates en –upgrades. In deze functie ben jij de intermediair tussen de gebruikers, automatiseringsdeskundigen, leveranciers en interne partijen. Jij peilt de behoeftes en vertaalt dit naar functionele specificaties. Jij pakt de regie op jouw aandachtsgebied en adviseert gebruikers over hoe de applicaties optimaal gebruikt kunnen worden. Ook zet jij je in op het actief voorlichten van de organisatie over de (verbeter)mogelijkheden van het systeem en bredere toepassing van bestaande systemen.

Tevens zal het beheren en bijwerken van de BGT en BOR gegevens conform de geldende wet- en regelgeving en het controleren en valideren van de kwaliteit van de gegevens om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Hoe ziet de afdeling Informatievoorziening er uit?
Als functioneel beheerder werk je binnen het team Functioneel Beheer en ben je onderdeel van de afdeling Informatievoorziening. Binnen Informatievoorziening komen alle 30 collega’s samen die het inrichten en beheren van processen en informatiestromen in informatiesystemen als kerntaak hebben. Samen adviseren en ondersteunen we de gemeenten Heemstede en Bloemendaal bij de digitale transformatie en het digitaal werken. Dit doen we door te helpen met zaakgericht werken, procesmatig denken, informatie-gestuurd werken en het werken met hedendaagse ICT.

Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretaris alle medewerkers bijpraat. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. En ben jij jonger dan 35 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan de activiteiten die de Jonge Ambtenaren organiseren. Zo voel je je snel thuis bij Heemstede en Bloemendaal.

Functie-eisen

Je bent klantgericht, spreekt de taal van gebruikers en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je koppelt jouw natuurlijke nieuwsgierigheid aan het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen. Je bent flexibel en werkt planmatig. Je beschikt over:
 • Hbo werk- en denkniveau Kennis en ervaring als functioneel beheerder Kennis en ervaring met BAG, BGT en BOR applicaties;
 • Kennis en ervaring met GIS en CAD applicaties is een pré;
 • Je hebt een BiSL certificering op zak of bent bereid die te behalen.


Aanbod

Wat bieden wij?
 • Een functie voor 36 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst bij de gemeente Heemstede voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris van maximaal € 4.537,- (schaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
 • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
 • Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
 • Hybride werken met een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis en een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag. De werktijden zijn flexibel.
 • Betaald ouderschapsverlof (13 weken) naast het wettelijk betaald ouderschapsverlof.
Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Alex Torrado op telefoonnummer 06-15487006.

Solliciteren?
Wat leuk! Solliciteren kan tot en met zondag 13 augustus 2023 t.a.v. Alex Torrado via onze sollicitatiepagina. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature eerder. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Heemstede / Overveen
Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op ;

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in