Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heemstede.
19 dagen geleden geplaatst • 43x bekeken

Functioneel Beheerder bij Home Instead Thuisservice in Heemstede

Heemstede
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Home Instead Nederland

Home Instead Nederland
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.500 - € 4.500 p/m
 • 28 - 38 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wil jij als Functioneel Beheerder onderdeel uitmaken van een innovatieve en snelgroeiende organisatie in de thuiszorg? Ben je op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin je meegroeit- en bouwt met de organisatie? En lijkt het je leuk om deel uit te maken van een hecht team? Lees dan snel verder over deze mooie kans bij het hoofdkantoor van Home Instead in Heemstede.

Home Instead groeit hard en de ambities liggen nog veel hoger: de komende jaren willen ze steeds meer senioren in Nederland van dienst kunnen zijn. Home Instead wil verschil maken in het leven van senioren! Vanuit de franchisegever organisatie in Heemstede ondersteunen ze alle vestigingen in Nederland (dat zijn er inmiddels 44!) met onder meer diverse softwaretoepassingen en een passende ICT-infrastructuur. De groei vraagt continue aandacht voor de ondersteuning van processen en daarom zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team met een Functioneel Beheerder.

Wat is jouw uitdaging als Functioneel Beheerder?
Het huidige team bestaat uit 3 Functioneel Beheerders en een Manager Bedrijfsvoering IT. Samen zorgen jullie voor een optimaal werkende informatievoorziening waarbij er met deskundigheid en vanuit een dienstverlenende houding ondersteuning geboden wordt aan de vestigingen. Je beheert voor alle vestigingen het HRM- systeem (Visma), CRM-systeem (Perfectview), LMS-systeem (SABA) en het softwareprogramma dat gebruikt wordt voor de planning, cliëntenregistratie en facturatie van geleverde diensten (Nedap Healthcare/ONS).

Als functioneel beheerder ben jij hierin de spin in het web. Je zorgt voor uniformiteit en een hoge kwaliteitsstandaard. Je traint de franchiseondernemers in het gebruik van de software en helpt hen op weg wanneer zij vragen hebben. Het klantcontact is veelal telefonisch of digitaal maar ook face to face, enigszins afgestemd op jouw voorkeur.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de software instellingen, de trainingsmaterialen en de gebruikershandleidingen en zal proactief bezig zijn met de optimalisatie hiervan. Je volgt daarnaast de externe ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en weet deze door te vertalen naar mogelijke toepassingen in de eigen organisatie. Je onderhoudt contacten met onze externe ICT-leveranciers en weet hen optimaal in te zetten.

Functie-eisen

Je vindt het leuk om in een snelgroeiende organisatie te werken die continu in ontwikkeling is en maakt graag de doorvertaling naar wat dit betekent voor het functioneel beheer. Je houdt zicht op de prioriteiten, werkt accuraat en pakt je verantwoordelijkheid wanneer dat nodig is. Daarnaast komen jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling goed van pas wanneer je intern met collega's of extern met andere belanghebbenden contact hebt. Je vindt het leuk om kennis over te dragen aan gebruikers door middel van trainingen of persoonlijke ondersteuning.

Daarnaast:
 • beschik je minimaal over HBO werk en denkniveau;
 • beschik je over werkervaring in een soortgelijke functie (applicatiebeheer / functioneel beheer), ervaring in de zorgbranche is een pré maar geen vereiste.
 • woon je op maximaal drie kwartier reisafstand van Heemstede.


Aanbod

Wat heeft Home Instead jou zoal te bieden?
 • Een uitdagende en afwisselende functie tussen de 28 en 38 uur, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur
 • Een goed salaris afgestemd op jouw kennis er ervaring, indicatie € 3.500 - € 4.500 bruto per maand op basis van 38 uur.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13'de maand en een goede pensioenregeling zonder eigen bijdrage.
 • Een uitdagende baan in een dynamische en professionele werkomgeving die continu in ontwikkeling is.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om projecten naar je toe te trekken naast ontwikkelingsmogelijkheden zodat je nóg beter kunt worden in wat je doet en het maximale uit jezelf kunt halen.
 • Waardevol werk binnen een vernieuwende organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan. En met succes: Home Instead Thuisservice wordt gewaardeerd op ZorgkaartNederland met een gemiddeld cijfer van 9.2.
Waar ga je werken?
Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat mensen langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen. Ouderenzorg moet anders en kan ook anders. Maar dan moet je als organisatie anders durven denken, anders durven zijn en tegen de stroom in durven gaan. Er is behoefte aan vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid. Persoonlijke aandacht, ruimte voor individuele keuzes en stimuleren van zelfredzaamheid zijn de kern van onze dienstverlening. Wereldwijd heeft Home Instead meer dan 1.100 vestigingen verspreid over 14 landen. Daarmee zijn wij met trots wereldwijd marktleider in de niet-medische seniorenzorg.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Stuur je cv en een korte motivatie naar i[email protected]. Heb je vragen over de vacature en/of organisatie? Neem dan gerust contact op met Menno Snel (Manager IT) via 085-4877259.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in