Junior / Medior Allround ICT Engineer gezocht! - Heemskerk

Heemskerk

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ICT infrastructuren bij de klanten van deze organisatie. Daarnaast heb jullie ook eigen cloudplatformen in beheer. Je bent technisch sterk en weet deze technische kennis ook nog eens op een goede manier over te brengen met jouw communicatieve skills. Je bent namelijk dé vraagbaak als het gaat om vraagstukken op technisch gebied. Je zult hier gesprekken voeren met de klanten en vanuit hier ontwerpen en oplossingen bedenken die het beste bij hen passen. Je denkt daarnaast onder andere ook mee over automatisering van bepaalde technieken op het gebied van beheer en implementaties. Je krijgt hier ook veel mogelijkheden om ideeën aan te dragen en te experimenteren met nieuwe technieken. Je zult in deze functie bij de klanten op locatie aan de slag gaan, waarbij je nog altijd de mogelijkheid behoudt om met je collega’s te sparren. Voor het ontwerpen en implementeren van de oplossingen werk je onder andere nauw samen met projectmanagers en collega’s van de beheerafdeling.

lees meer

Functie-eisen

Jij hebt:
- Minimaal 1 jaar ervaring als Systeembeheerder / ICT Engineer;
- Kennis en ervaring met Windows Server 2019;
- Kennis en ervaring met Office 365;
- Kennis en ervaring met VMware;
- Kennis en ervaring met Azure; 
- Kennis en ervaring met Netwerken;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je kunt hier onder andere rekenen op:
– een goed salaris met groeipad;
– 25 vakantiedagen;
– doorgroeimogelijkheden;
– de mogelijkheid om opleidingen te volgen;
– een leaseauto met mogelijkheid tot privégebruik;
– vrije keuze in laptop en een mobiel met onbeperkte data;
– een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Neem contact op met Mauricio Akerina via [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een Junior / Medior allround ICT beheerder die toe is aan de volgende stap? Dan kan deze vacature zomaar eens de eerste stap naar een nieuwe baan zijn.

Voor onze klant ben ik namelijk op zoek naar een allround specialist op het gebied van infrastructuren en cloudomgevingen. Je zult hier aan de slag gaan met uitdagende projecten waarin je klanten adviseert over oplossingen die jullie kunnen bieden. Je bent technisch goed onderlegd, want jouw expertise wordt niet zomaar ingeschakeld. Je pakt complexe projecten aan, waarin je veel mag experimenteren met nieuwe technieken. Je zult naast het beheer en implementaties ook bezig met automatiseringswerkzaamheden.

De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen is ook zeker aanwezig bij deze organisatie, zo kun je cursussen en opleidingen volgen, certificaten behalen en doorgroeien in jouw functie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Heemskerk Bekijk alle soortgelijke vacatures