ICT Professional, Support Desk, fulltime, Heemskerk

Heemskerk

JG Solutions BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren en communicatieve ICT-engineer, die graag bezig is met het zo goed en snel mogelijk (remote) oplossen van vraagstukken van diverse klanten? Dan zijn wij bij JG Solutions op zoek naar jou!  
Als ICT-engineer, krijg je de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan bij onze klanten en binnen onze Cloud- en beheerdienstverlening. Je bent onderdeel van een team van specialisten welke samen verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van onze klanten op het gebied van ICT.  
 
JG Solutions is een jong en ondernemend bedrijf met al meer dan 17 jaar een betrouwbare partner als het gaat om ICT-oplossingen voor het MKB. Onze klanten variëren van eenmanszaken tot organisaties met meerdere vestigingen verspreid over Noord-Holland. Wij bieden mooie ontwikkel- en groeikansen en de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Onze sfeer is informeel, gewoon ‘je' en ‘jij' en deuren die open staan voor vragen en initiatieven. Jouw inzet en input doen ertoe. 

WAT GA JIJ DOEN: 
JG Solutions bouwt en onderhoudt ICT-infrastructuren van onze klanten en Cloud platformen in eigen bezit. Als Support Engineer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur van onze vaste klanten.  Je begrijpt dat alles om onze klanten draait en je beseft dat communicatieve vaardigheden daarbij essentieel zijn. Je biedt alle gevraagde en mogelijke ondersteuning aan onze klanten en zorgt daarbij dat laptops, werkstations en de servers naadloos samenwerken. Natuurlijk kunnen we niet altijd alles ‘remote' oplossen, dus zal het soms ook nodig zijn dat jij of je collega op pad gaat om op locatie werkstations te installeren of om problemen op te lossen. Daarnaast haak je in op nieuwe projecten zoals bijv. het uitrollen van een nieuwe infrastructuur 
 
 

lees meer

Functie-eisen Onze ideale kandidaat beschikt over MBO werk- en denkniveau. Tevens heb je een relevante ICT-opleiding gevolgd plus minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 
 
Ervaring met één of meerdere onderstaande kennisgebieden is een pré: 
  • Server virtualisatie (Hyper-V) 
  • HP Servers 
  • VoIP 
  • Networking (Cisco Meraki & Unify networks) 
  • Back-up & Recovery 
  • Office 365 
  • Autotask 
  • Datto RMM 
Je zit vol ambitie en hebt een passie voor technologie. Daarnaast kan jij vol enthousiasme vertellen over de hobby projecten waar jij in je vrije tijd aan werkt. Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden (NL/EN) en klantgericht werken behoren tot jouw natuurlijke talenten. Tevens ben jij een probleemoplosser bij wie het glas altijd halfvol (of voller) is. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info WAT BIEDEN WIJ: 
Een afwisselende baan bij een informele maar professionele organisatie welke specialist is op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Managed Services, met toonaangevende klanten voornamelijk in Noord-Holland. Naast een prima salaris voor jouw inzet en kennis, bieden wij jou: 
Een uitdagende baan, in een leuk team, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een jong groeiend bedrijf in de ICT. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder zijn er voldoende mogelijkheden tot opleidingen, trainingen en certificeringen zodat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving JG Solutions is een jong en ondernemend bedrijf. Wij bieden innovatieve oplossingen voor Cloud, ICT-infrastructuur, telefonie, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Daarnaast geven wij advies met verstand van zaken zodat onze klanten slimmer kunnen werken met ICT.

Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar. Naast grote zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief, stimuleren wij jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen.

Ben jij al enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected]
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!