Medior Netwerk- Systeembeheerder in de zorg, omgeving Zwolle - Hattemerbroek

Hattemerbroek

Cobbler
  • Cobbler
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT, dat zie jij als van je hobby je werk maken. Je bent veel over de vloer bij onze klanten, voornamelijk huisartsen en apothekers waar je je prima op jouw plek voelt. Je bent representatief, servicegericht en je begrijpt dat niet iedereen zo op de hoogte is van de laatste technische nieuwtjes als jij. Daar hou je in jouw gesprekken met bijvoorbeeld klanten graag rekening mee. Je gaat voor kwaliteit en denkt (net als de rest van ons) altijd in oplossingen.

Je gaat ook naar klanten waar je je bezig houdt met de goede werking van de infrastructuur waaronder de servers, printers, firewalls en overige componenten. Je hebt kennis van routers, netwerken (Microsoft) en VoIP oplossingen of je vindt dat in ieder geval interessant.

lees meer

Functie-eisen Deze functie is ontstaan omdat we groeien. We zijn op zoek naar iemand die al enige werkervaring heeft. Dat hoeft niet per se binnen de gezondheidszorg te zijn. De laatste kneepjes van het vak leren we je zelf. We zoeken naar mensen die willen blijven leren en die van nature klantvriendelijk en pragmatisch zijn. Je hebt een afgeronde MBO opleiding op het gebied van ICT en een rijbewijs. We zoeken op dit moment vooral iemand voor Hattemerbroek (bij Zwolle). Je kunt, als het nodig is, ook op andere plekken ingezet worden om bijvoorbeeld een piek op te vangen. Je vindt autorijden geen probleem en bent graag op de plek waar we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Jouw salaris is marktconform en natuurlijk krijg je alles om jouw werk goed te kunnen uitvoeren zoals een telefoon, een auto en een notebook. Daarnaast investeren we graag in jouw verdere opleiding en is het onze bedoeling dat je op termijn vast bij ons in dienst komt. Voor je werk ben je best vaak onderweg en om dus voor de nodige afwisseling te zorgen ben je in het weekend ook wel eens op pad: met jouw collega's, er lekker op uit! Soms gewoon een avondje en als het weer kan een heel weekend. We hebben ook een stel prachtige barbecues waarmee we de lekkerste gerechten maken. Hard werken, hard genieten dus!

Meer informatie? Neem contact op met Ferry Slootman op telefoonnummer 085 - 024 0800

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cobbler ondersteunt de eerstelijnszorg met hun ICT en telefonieoplossingen.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!