+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Data Engineer Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Veiligheidsregio Kennemerland

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Veiligheidsregio Kennemerland

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.365 - € 5.034 p/m (bruto)
 

Locatie

Haarlem
 

Vacature in het kort

De VRK zoekt een Data Engineer om hun team te versterken. In deze rol werk je aan het gebruik van data om activiteiten en hulpverlening te verbeteren. Je helpt met het opzetten van dashboards en voorspellende analyses. Je komt terecht in een team dat zich richt op het realiseren van deze doelen. Je krijgt de kans om bij te dragen aan verschillende projecten en te werken met nieuwe technologieën. Plus, je kunt deelnemen aan de crisisorganisatie voor extra spanning. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Centrale ambitie van de VRK ligt bij het gebruik van BI/datagedreven werken in onze organisatie om onze activiteiten en hulpverlening te versterken.

Voor het Datateam onder de Staf, Bestuur en Directie zoeken we een

Data Engineer
Voor 32-36 uur per week in Haarlem
Schaal 10 , min. € 3.365,- max € 5.034,-

‘Een centrale ambitie van de VRK ligt bij het gebruik van BI/datagedreven werken in onze organisatie om onze activiteiten en hulpverlening te versterken. Denk aan dashboards die ons helpen met effectief aansturen van onze capaciteit en voorspelende analyses waarmee we brandrisico’s of verspreiding van infectieziekten kunnen anticiperen.

In 2023 hebben we de eerste stappen gezet door een eigen datawarehouse in te richten en databronnen ontsluiten die ons helpen met het genereren van inzichten, maar er is nog veel werk aan de winkel! In 2024 zijn er meerdere projecten te realiseren op het gebied van BI van dashboards tot virtuele modellen van ons partnernetwerk. Kom je ons versterken en helpen met de realisatie van deze leuke ambities?’

Dit ga je doen
 • Realisatie/ontwikkeling van BI-toepassingen (conform de door de Senior Data Engineer gegeven kaders/specificaties en de planning van de VRK).
 • Werken met data analisten bij de ontwikkeling van de visualisaties/front-end van de toepassingen.
 • Onderhouden van alle omgevingen van het datawarehouse.
 • Support leveren aan gebruikers bij problemen met de BI-toepassingen (2e lijn).
 • Validatiebibliotheek beheren en verbeteren.
Waar kom je terecht?
Je komt werken bij het Datateam VRK; het Datateam VRK bestaat uit Senior Data Engineers/BI-specialisten, de Informatiemanager en de Junior Informatiemanager. Het Datateam VRK opereert onder het toezicht van het ICT-IM Board. Je rol in het team is vooral gericht op de realisatie van BI-oplossingen en het beheren/monitoren van de bestaande architectuur. De Informatiemanager is verantwoordelijk voor de strategische aansturing van het datateam. Vervolgens heb je directe lijnen naar de business en werk je zowel met de BI-analisten van de sectoren als met de gebruikers zelf. Ook werk je nauw samen met de collega’s van Informatisering & Automatisering (technisch en functioneel beheer).

Kom jij werken bij ons?
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 10 (min. € 3.365,- max. € 5.034,- op basis van 36 uur).
 • Aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,63% van het bruto jaarsalaris. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Jij bepaalt!
 • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • Op zoek naar nog meer spanning naast je werk? Je kunt een nevenfunctie vervullen in onze crisisorganisatie. Zodra jouw pieper gaat, kom je in actie. Bijvoorbeeld bij een grote brand, een vliegtuigongeval, uitbraak van infectieziekten of een tunnelincident.
 • Hybride werken: Jouw werkzaamheden bepalen waar en wanneer je aan het werk bent. Zo kun je gemakkelijker werk en privé combineren. Wij bieden jou ook vergoedingen aan voor thuiswerken en thuiswerkmiddelen.
 • Wij bieden verschillende trainingen en opleidingen aan om je te blijven ontwikkelen in je functie of op persoonlijk vlak.
 • We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor een gezonde leefstijl. Zoals het buikspierkwartiertje of even ontspannen met oefeningen (opladen en ontladen) onder leiding van een sportinstructeur.


Gevraagd

Wanneer pas jij bij ons?
 • Aantoonbaar HBO/HBO+ werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare ervaring met SQL.
 • Ervaring met Microsoft Azure en cloudservices voor data science e/o datawarehouses (bijv. Azure SQL Server, DataFactory, Databricks, Cosmos DB e.d.).
 • Ervaring met Microsoft PowerPlatform, vooral PowerBI en PowerApps.
 • Zelfstandige teamspeler: je doet dingen zelf maar wel in afstemming met je collega’s.


Aanbod

Solliciteren?
Word jij blij van deze functie en wij van jouw sollicitatie? Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.Dan nemen wij snel contact met je op om samen een gesprek te plannen! Wacht dus niet met solliciteren tot de sluitingsdatum. Gedurende de publicatie plannen wij al gesprekken in.

Heb je nog vragen? Wil je een keer koffie/thee drinken of digitaal kennismaken? Dat kan ook! Neem dan contact op met Gabriel Sobrino Medina, tel. 31 (0)631664292 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

De VRK
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD (Ambulancezorg, Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Zorg- en Veiligheidshuis), de Brandweer, Crisisbeheersing Kennemerland, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland, Veilig Thuis en ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1400 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata Steel, het Noordzeekanaal en Schiphol is Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle en dynamische veiligheidsregio’s in Nederland. Onze ambitie is uitgroeien tot hét regionale kennis- en expertisecentrum voor veiligheid en gezondheid van alle inwoners van Kennemerland. Daar hebben we jou bij nodig!

De VRK wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers volop wil benutten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in