+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

MS Power Platform Consultant Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

We zoeken een Power Platform Consultant voor een bedrijf dat expert is in Microsoft producten. Het team is hecht en werkt zelfsturend. Je adviseert klanten over het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en werkt aan diverse projecten. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke groei door opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt een goed salaris, een pensioenregeling, een bonus en de mogelijkheid voor een leaseauto of reiskostenvergoeding. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Deze Microsoft Partner is ter aanvulling van het team op zoek naar een Power Platform Consultant. Ze kenmerken zich door de hoge mate van expertise die ze in huis hebben binnen MS producten. Verder kennen ze een weinig hiërarchische bedrijfsstructuur en een zelfsturende manier van werken. Er werken 30 collega consultants naar volle tevredenheid op mooie projecten binnen de Randstad. Dat zijn naast Power Platform Consultants ook M365 brede collega’s. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een personeelsbeleid waar je gerust U tegen mag zeggen. Daar vertellen ze jou overigens graag zelf meer over!

Meer weten over deze werkgever en het personeelsbeleid? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548

Je gaat in je rol van Power Platform Consultant klanten adviseren bij de optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen. Je bent volledig betrokken bij het traject. Je inventariseert de behoefte, adviseert over de beste oplossing en ontwerpt en realiseert deze. Dat doe je soms zelfstandig maar ook (deels) in teamverband. Kennis opdoen maar ook delen is een groot goed binnen deze werkgever. Daarom is er zeer veel ruimte voor opleidingen en trainingen en is kennisdeling vanzelfsprekendheid. Je projecten zijn afwisselend en variërend. Dat kan gaan van 2 maanden tot 2 jaar en van gemeentes tot zorg en financiële instellingen.

Meer weten over de functie? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548


Gevraagd profiel:

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding
– Je hebt zeker 2 jaar ervaring als Power Platform Consultant
– Je bent communicatief vaardig en bereid naar klanten te reizen
– Je bent een echte Microsoft adapt


Arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de €4000,- en €6000,-. Goed pensioen. Mooie bonusregeling, budget voor lease auto of mobiliteitsvergoeding en zeer veel mogelijkheden voor opleidingen.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in