+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
6 dagen geleden geplaatst | 52x bekeken

Ervaren DevOps Engineer Haarlem Hogeschool Inholland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • € 3.881 - € 5.332 p/m
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een:
Ervaren DevOps Engineer
met focus op software development in Azure

Jouw meerwaarde
Om het huidige maatwerk ontwikkellandschap naar Azure te verhuizen, continuïteit te garanderen en onze werkprocessen efficiënter en effectiever in te kunnen regelen kom jij als ervaren DevOps Engineer als geroepen om het software development team versterken. Enerzijds om te kijken wat we nu hebben en hoe dat beter kan in Azure. Anderzijds het aanvullen van de ontwikkelaars en kennisverbreding over raakvlakken binnen hun ontwikkelwerk in deze weg.

Houd jij wel van een stukje technologische uitdaging? En wil jij met ons de toekomst van software ontwikkeling uitstippelen? Kom dan als DevOps Engineer ons in Azure verder helpen!

Inhoud functie
Je krijgt een nieuwe rol binnen ons team en zal een zeer belangrijke en noodzakelijke schakel zijn tussen het ontwikkelteam, de infra laag en onze architecten. Met 7 ontwikkelaars creëren we maatwerk features voor de website en de logistieke software applicaties in .NET / NETCore op een Windows Platform ondersteund met Azure Services. Als devops Engineer ben je niet alleen hun sparring- en kennispartner, maar ook iemand die kan helpen meebouwen.

Waarom je aanstaande collega’s al bij Inholland werken? Omdat je dan zelf je roadmap kunt uitstippelen met goede arbeidsvoorwaarden, een stukje vrijheid, realistische werkuren en workload. Plus je krijgt werk dat ertoe doet. We werken hybride en spreken af op locatie om aan specifieke projecten te werken of onderwerpen af te stemmen.

Waar maak jij hen blij mee? Door intensief met hen samen te werken. Doordat jij begrijpt wat development life cycle is, handig gebruik weet te maken van Azure services voor onze release pipelines (CI/CD), pro-actief problemen voor bent en constructief helpt de bestaande omgevingen te moderniseren en gezond te houden. Kortom samen met onze ontwikkelaars, architecten en infra specialisten ga jij de weg naar modernisering verder opzetten.

Jouw rol
In jouw nieuwe baan als DevOps Engineer ben jij de schakel tussen developers en architecten voor de software ontwikkeling in Azure. Je onderzoekt de omgevingen, adviseert in de gehele keten over verbeteringen en helpt het team mee in de vertaling naar Azure. Voor de release piplines waak je voor een optimale CI/CD. Daarbij staat security en privacy by design altijd voorop. En je gaat verder inzetten op automatiseren.

Vanuit software ontwikkeling zijn we nooit klaar, terwijl nieuwe uitdagingen altijd om de hoek lonken. Niet alleen de bestaande zaken optimaliseren, juist continue verbeteren en problemen voor zijn is waar we als team op bouwen. Dit krijg jij voor elkaar door intensief samen te werken binnen de drie teams die er op dit moment zijn.


Functie-eisen

Wij hebben al een aardig beeld van jou als ervaren DevOps Engineer:
 • Als Software Developer kun jij plotten in Azure en heb je ervaring in .NET/.NET Core.
 • Jij hebt een Microsoft certificering MCSAAA: Microsoft Certified: Azure Administrator Associate, AZ-104.
 • Jij hebt kennis van Azure DevOps, Azure Portal, Cloud Shell, Azure PowerShell, CLI, en Resource Manager (ARM) Templates en Bicep, Pipeline as code (yaml pipelines).
 • Jij bent gewend om intensief met ontwikkelteams in Scrum settings samen te werken.
 • Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wij zijn benieuwd waar jouw IT hart sneller van gaat kloppen. En als wij met jou in gesprek gaan dan deel jij voorbeelden waaruit duidelijk wordt, dat jij:
 • Nieuwsgierig bent door jouw enorme drive om jezelf en het software landschap verder te ontwikkelen.
 • Gek bent op het bedenken van oplossingen voor complexe materie.
 • Daarmee je collega’s kunt inspireren en mee kunt krijgen.
 • Kunt beoordelen welke processen je kunt automatiseren en kunt adviseren hoe het pad er naartoe uit gaat zien.


Aanbod

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €3.881,09 en maximaal €5.332,48 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, relevante (werk)ervaring en opleiding.
 • Een werkweek van 40 uur per week, maar weet dat alles vanaf 32 uur per week ook bespreekbaar is.
 • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem en je kan deels vanuit huis werken. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,- per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
Onze hogeschool volgt de cao hbo, een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Jouw werkomgeving
Bij Informatievoorziening en Technologie (IVT) draag jij elke dag bij aan de ontwikkeling van tienduizenden studenten: de professionals van morgen. Met excellente IT-diensten maak jij leren en werken op de dynamische, complexe omgeving van onze hogeschool niet alleen mogelijk, maar ook slimmer, gemakkelijker en waardevoller. Nieuwsgierig naar onze collega's en of werken bij onze hogeschool bij jou past? Ontdek het hier! Informatievoorziening en Technologie | Inholland

Werken bij Hogeschool Inholland: ontwikkelen met een open blik
Samen met jouw collega’s moedig je studenten aan om uit te groeien tot zelfverzekerde professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van onze hogeschool, het onderwijs en ook ons praktijkgericht onderzoek.

Multidisciplinair werken we samen met het werkveld aan creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Trots kijken we om ons heen, zien kansen en durven deze op te pakken. We verrijken ons werk en voelen ons thuis in meerdere rollen. Je krijgt bij ons de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om te blijven groeien als professional én als mens. Want we weten elkaar te vinden, hebben aandacht voor elkaar.

Onze hogeschool voelt als thuis, waar je jezelf kunt zijn. Want studenten staan centraal, maar onze collega’s zijn net zo belangrijk! En of je nu aan de slag gaat als docent, onderzoeker of ICT’er, werken bij onze hogeschool is ontwikkelen met een open blik!
Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's? Ontdek hier hoe zij het werken bij onze hogeschool ervaren! Zij vertellen jou meer over onze cultuur, bijzondere samenwerkingen binnen en buiten de hogeschool, de ruimte om te experimenteren en hun eigen ontwikkeling.

Algemene vragen?
Neem dan contact op met
Marianne Hollestein, wervingsadviseur
Tel.: 0621115506

Sollicitatieproces
Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt tot en met zondag 15 januari 2023 reageren op deze vacature. Een eerste terugkoppeling kun je uiterlijk in de week van 16 januari verwachten. Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar de werkomgeving? Neem dan eens contact op met André Kreft (Teamleider Software Development). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 12654387 en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.
Vanwege de kerstvakantie zijn wij niet bereikbaar tussen 23 december en 8 januari.

Salaris

€ 3.881 - € 5.332 p/m
Schaal 11
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in