+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
12 dagen geleden geplaatst • 53x bekeken

Azure / System Engineer Haarlem • Hogeschool Inholland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Hogeschool Inholland

11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Vakantietoeslag

Vacatureomschrijving

Azure / System Engineer

Jouw meerwaarde
Je staat aan de basis van het ontwerpen en bouwen van de Cloud oplossingen en daarna blijf je betrokken bij de ondersteuning van de gebouwde oplossing. Je draagt als Azure/System engineer bij aan de Cloud transformatie waar Inholland middenin zit! Dat houdt in dat het zeker nog niet 100% Cloud gebaseerd is en dat je nog met een voet in de IaaS wereld leeft en ook On-Premise omgevingen zijn ons niet geheel onbekend. En minstens net zo belangrijk jij zorgt voor de basis continuïteit van de digitale Inholland wereld van onze netwerken, de bedrijfsapplicaties oftewel de IT infrastructuur.

Wil jij de nieuwste technologische ontwikkelingen vormgeven en ook de ruimte krijgen voor je eigen pad? Breng bij elkaar wat jij belangrijk vindt in een onderwijsomgeving die ertoe doet.

Inhoud functie
Als Azure/System engineer richt jij je zelfstandig en vol enthousiasme op het bouwen van het platform waarop de applicaties van de organisatie zullen gaan landen.

Daarbij maak je gebruik van:
 • Voornamelijk public cloud oplossingen op basis van Azure, rekening houdende met de private cloud en SaaS-applicaties, waardoor we hybride oplossingen ontwikkelen;
 • Je zorgt dat de Azure omgeving optimaal blijft werken en veilig ingericht is. Je adviseert de IT-Manager daarin op basis van je ervaring en opleidingen;
 • Je zorgt samen met collega's ook voor de On-Premise en IaaS omgevingen.
 • Je structureert werkzaamheden IT-breed door manuals en checklists op te stellen en werkt mee aan te halen certificeringen ISO en ISAE (of vergelijksbaars)
 • Automation tools om zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren;
 • Kennis van Azure networking en public cloud netwerktechnologieën is een grote pre of de ambitie en bereidwilligheid om deze actief op te bouwen;
 • Natuurlijk wil jij weten wie je nieuwe collega's zijn. Je komt terecht in een hecht team van 5 tot 7 mensen met net als jij unieke talenten die de basis op orde houden.
In het team Infrastructuur krijg je een stukje vrijheid, ook in tijd en ruimte voor je ontwikkelwensen en je privéleven door goede arbeidsvoorwaarden. Je organiseert je werk zelf, maar staat er niet alleen voor. We werken hybride, hebben een goede band met de collega's onderling, waardering zit in ons DNA. Met jou erbij kunnen we veel meer innoveren, gave projecten oppakken, security vraagstukken opschalen.

Jouw rol
In de praktijk komt het erop neer dat je als Azure/System Engineer je bezig houdt met het inrichten van de cloud- en security vraagstukken van de infrastructuur en het Azure platform. Door mee te werken aan de migratie van on premise naar azure cloud kunnen we de klassieke wereld uitfaseren.

Grotere ideeën werk je projectmatig uit en vervolgens draag je zorg voor uitvoering van dat plan.

Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende kennisniveaus en dat je de juiste prioriteiten weet te stellen bij het afhandelen van gemelde problemen. Jij denkt na over een opdracht, analyseert de vraag en toetst bij de klant en de gebruiker de vraag achter de vraag.

Je zit in diverse projectgroepen waarin je jouw aandeel levert op basis van je expertise. Want jij bent de inhoudsdeskundige, ook naar de interne organisatie. Je werkt dan vooral samen met de collega's van functioneel beheer, de projectleider, informatiemanagers en natuurlijk je eigen collega's binnen IVT.

Functie-eisen

Wie ben jij?
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring met IT-infrastructuren, datacenter- en cloudoplossingen;
 • Je bent innovatief en actief bezig met de ontwikkelingen binnen je vakgebied;
 • Je bent analytisch ijzersterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
 • Afgeronde Microsoft Azure certificering is een mooi meegenomen, geen verplichting.


Aanbod

Wat bieden wij
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €3.018,49 en maximaal €5.332,48 bruto per maand, schaal 10 of 11, bij een fulltime dienstverband (wij kennen een 36-urige werkweek). Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, relevante (werk)ervaring en opleiding.
 • Een werkweek van 36 uur per week, maar weet dat alles vanaf 32 uur per week ook bespreekbaar is.
 • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt. Ook bij de Hogeschool Inholland is Hybride werken de norm en geven we de werkweek in overleg vorm.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,- per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
Onze hogeschool volgt de cao hbo, een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Jouw werkomgeving
Van online lesgeven en samenwerken tot het roosteren en monitoren: onze stafafdeling Informatievoorziening en Technologie (IVT) is het kloppend hart van onze hogeschool, want IT-middelen zijn niet weg te denken uit het onderwijs. We vervullen een brugfunctie tussen wat onze studenten en collega's nodig hebben en onze leveranciers kunnen bieden. We treden op als kennispartner en voegen als regisseur van technologische mogelijkheden waarde toe aan leren, werken en onderzoeken op onze hogeschool. Dit doen we door horizontaal samen te werken: binnen en buiten IVT en de hogeschool. Ieder van ons is een verbinder met vakkennis. Hoe je die rol invult, bepaal je zelf met jouw team. Je krijgt volop vrijheid en verantwoordelijkheid om daarin kansen te pakken en vernieuwingen vorm te geven. Voel je uitgedaagd in onze open, vertrouwde werkomgeving waarin je jezelf durft te zijn. We bieden jou uitgebreide mogelijkheden om een leven lang te leren. Werken bij IVT is wat jij eruit haalt.

Werken bij Hogeschool Inholland: ontwikkelen met een open blik
Samen met jouw collega's moedig je studenten aan om uit te groeien tot zelfverzekerde professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van onze hogeschool, het onderwijs en ook ons praktijkgericht onderzoek.

Multidisciplinair werken we samen met het werkveld aan creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Trots kijken we om ons heen, zien kansen en durven deze op te pakken. We verrijken ons werk en voelen ons thuis in meerdere rollen. Je krijgt bij ons de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om te blijven groeien als professional én als mens. Want we weten elkaar te vinden, hebben aandacht voor elkaar.

Onze hogeschool voelt als thuis, waar je jezelf kunt zijn. Want studenten staan centraal, maar onze collega's zijn net zo belangrijk! En of je nu aan de slag gaat als docent, onderzoeker of ICT'er, werken bij onze hogeschool is ontwikkelen met een open blik! Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's? Ontdek hier hoe zij het werken bij onze hogeschool ervaren! Zij vertellen jou meer over onze cultuur, bijzondere samenwerkingen binnen en buiten de hogeschool, de ruimte om te experimenteren en hun eigen ontwikkeling.

Sollicitatieproces
Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt tot en met zondag 30 oktober 2022 reageren op deze vacature. Een eerste terugkoppeling kun je uiterlijk in de week van 31 oktober verwachten. Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar de werkomgeving? Neem dan eens contact op met Pepijn Bandt (Teamleider bedrijfsvoering). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 24 99 56 92 en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.

Algemene vragen?
Neem dan contact op met
Marianne Hollestein, wervingsadviseur
Tel.: 0621115506
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in