+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
13 dagen geleden geplaatst • 95x bekeken

Ervaren Front-end Developer Haarlem • Hogeschool Inholland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.881 - € 5.332 p/m
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Vakantietoeslag
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als Front-end developer denk jij verder dan alleen code, jij kan meer door te kijken naar de techniek en performance. Noem het professionele nieuwsgierigheid. En dat is key voor beter presterende websites, maatwerk applicaties en meer tevreden gebruikers. Binnen het ontwikkelteam is de back-end en front-end ontwikkeltak gescheiden voor een betere focus op onze digitale ambities. Wil jij mee denken over technische keuzes, de architectuur of procesoptimalisatie? En wil jij samen met je collega's betere functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid continue door ontwikkelen? Lees vooral verder waarom jouw creativiteit meer dan welkom is.

Inhoud functie
Bij front-end development willen wij dat je oog hebt voor context, zoals andere programmatuur of systemen, processen, mensen/gebruikers. Je werkt intensief samen met de back-end ontwikkelaars aan een stuk modernisering, standaardisering binnen het ontwikkellandschap. Wij willen dat jij niet alleen kan bouwen, maar ook op een hoog niveau gaat sparren over usability en user interface. Of over het verbeteren van de huidige infrastructuur en applicaties. Jij pakt kleinere stukjes uit de strategische plaatjes op om uit te werken. Want jij kan op een Windows Platform ondersteund met Azure Services maatwerk applicaties ontwikkelen in .NET/.NETCore.

Waarom je aanstaande collega's al bij Inholland werken? Omdat je dan zelf je roadmap kunt uitstippelen met goede arbeidsvoorwaarden, een stukje vrijheid, realistische werkuren en workload. Plus je krijgt werk dat ertoe doet in een omgeving die ertoe doet. We werken hybride en spreken af op locatie om aan specifieke projecten te werken of onderwerpen af te stemmen.

Jouw rol
In jouw nieuwe baan als front-end developer werk je in Microsoft Windows platforms, samen met de devops engineers. Voor de helft werk je in projecten aan de doorontwikkeling van de corporate website. In tweewekelijke sprints zorg je met je collega's in multidisciplinair scrumteams voor een continue doorontwikkeling, betere functionaliteiten, het oplossen van bugs en invulling van het wensenlijstje. Voor het andere deel denk je mee in een groot aantal vernieuwingstrajecten. Bestaande applicaties ga je flink onder de loep leggen, meer uniform inrichten, frameworks aanbieden en goed onderhoud inrichten. En het gave is dat je zo ook bijdraagt aan de digitalisering van hoger onderwijs.

Kort samengevat zien wij jouw toegevoegde waarde op Front-end ontwikkeling in diverse ontwikkelteams en het doorvoeren van standaarden en modernisering. Ga nieuwe technologieën uitproberen en ontwikkel daarvoor concepten. En heb je kennis en ervaring van UX/UI, dan is dat mooi meegenomen, geen must.

Functie-eisen

 • Jij hebt ervaring als Front-end developer bij voorkeur op het Windows platform.
 • Jij bent ervaren (of expert) in verschillende JavaScript libraries zoals vue.js, react.js en JS design patterns.
 • Jij bent een Pro in HTML, CSS en comfortabel in JS.
 • Jouw kennis van Umbraco (CMS) is welkom, geen must.
 • Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wij zijn heel benieuwd naar jou en waar jouw IT hart sneller van gaat kloppen. In gesprek met jou neem jij ons mee in je voorbeelden, waaruit wij zien dat jij:
 • Een style expert bent dat ideeën en mockups kan maken en transformeren in interactieve prototypes en productie waardige toepassingen.
 • Verder kijkt dan je eigen werkveld en in staat bent om kennis te delen met de backend ontwikkelaars of samen mooie toepassingen te maken met voorkeur in een SCRUM setting.
 • In staat bent om responsieve, toegankelijke en goed functionerende ervaringen te ontwikkelen.
 • Je snel huisstijl richtlijnen eigen maakt en waar nodig kan aanvullen.


Aanbod

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €3.881,09 en maximaal €5.332,48 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband (wij kennen een 36-urige werkweek). Jouw inschaling is afhankelijk van jouw relevante (werk)ervaring en opleiding.
 • Een werkweek van 40 uur per week, maar weet dat alles vanaf 32 uur per week ook bespreekbaar is.
 • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem en je kan deels vanuit huis werken. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,- per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
Onze hogeschool volgt de cao hbo, een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Sollicitatieproces
Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt tot en met zondag 9 oktober reageren op deze vacature. Een eerste terugkoppeling kun je uiterlijk in de week van 10 oktober verwachten. Een eerste (online) kennismaking vindt plaats in de week van 10-14 oktober, een eventueel vervolggesprek wordt gepland in de week van 17-21 oktober. Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar de werkomgeving? Neem dan eens contact op met André Kreft (Teamleider Software Development). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 12654387 en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.

Bedrijfsomschrijving

Werken bij Hogeschool Inholland: ontwikkelen met een open blik
Samen met jouw collega's moedig je studenten aan om uit te groeien tot zelfverzekerde professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van onze hogeschool, het onderwijs en ook ons praktijkgericht onderzoek.

Multidisciplinair werken we samen met het werkveld aan creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Trots kijken we om ons heen, zien kansen en durven deze op te pakken. We verrijken ons werk en voelen ons thuis in meerdere rollen. Je krijgt bij ons de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om te blijven groeien als professional én als mens. Want we weten elkaar te vinden, hebben aandacht voor elkaar.

Onze hogeschool voelt als thuis, waar je jezelf kunt zijn. Want studenten staan centraal, maar onze collega's zijn net zo belangrijk! En of je nu aan de slag gaat als docent, onderzoeker of ICT'er, werken bij onze hogeschool is ontwikkelen met een open blik! Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's? Ontdek hier hoe zij het werken bij onze hogeschool ervaren! Zij vertellen jou meer over onze cultuur, bijzondere samenwerkingen binnen en buiten de hogeschool, de ruimte om te experimenteren en hun eigen ontwikkeling.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in