ICT Architect Data Applicatie | PowerBI - Haarlem

Haarlem

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
 • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over het bedrijf:
 • Ons takenpakket is divers; grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer.
 • Zoek jij een veelzijdige functie met data?
 • Heb je ervaring met data architectuur?

Vaste baan: ICT Architect Applicatie | Infrastructuur | 3.500 - 4.800 | ICT Architect

Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan.
Werken bij ons bedrijf betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij ons verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Jouw werkzaamheden als ICT Architect Data Applicatie:

Voor de vacature als ICT Architect Haarlem Infrastructuur ga je het volgende doen:

en Als ICT architect ben jij de rechterhand van de manager ICT. Je ben de schakel tussen ICT en de business en weet de gebruikersbehoeften te analyseren en definiëren naar functioneel en technisch beheer. Je implementeert en borgt goed ingericht change-, resource-, release- en projectmanagement binnen ICT. Je zorgt voor een betrouwbaar ICT applicatie- en datalandschap. Onze organisatie heeft de laatste jaren haar applicatielandschap vernieuwd. Een belangrijk onderdeel van de functie is dat het applicatielandschap goed up to date blijft en nieuwe functionaliteiten passen en getoetst worden aan onze randvoorwaarden. Daarnaast ga je aan de slag met het opzetten van een bestendig datalandschap. Hiervoor speel je een belangrijke rol in het dataprogramma van onze organisatie.

Hoe kan je dag eruitzien?

Je start de dag in overleg met je manager over de ICT planning voor het komend kwartaal. Aan de hand van de jaarplanning nemen jullie de status door (de resources) en wordt gekeken of bijsturing nodig is. Voor het dataprogramma, ben jij zelf projectleider voor de technische stroom en je bespreekt met je manager het voorstel omtrent het in te richten datafundament. Daarnaast maak je onderdeel uit van het data competence center, waarvoor jij een advies hebt voorbereid omtrent de keuze van de datatooling in de organisatie. Vervolgens werk je aan de evaluatie voor één van de core applicaties. Jij hebt input opgehaald vanuit de business eigenaar, gebruikers en ICT en je hebt zicht op de ontwikkelingen van de betreffende applicatie. Later op de dag heb je nog overleg met de unitmanager en applicatiebeheerder in verband met een aantal geplande changes in één van onze applicaties. Deze changes zullen worden uitgevoerd door een specialist en jij checkt of de wensen voldoende smart geformuleerd zijn en neemt het testprotocol inclusief de benodigde resources door. Aan het einde van de dag bereid je jezelf nog voor op de vergadering van de volgende dag en daarna ga tevreden naar huis.  

Jouw werkzaamheden:

 • Zorgdragen voor regie op ontwikkeling en beheer van het ICT applicatie- en datalandschap;
 • Verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de bestaande ICT architectuur en onderliggende technische infrastructuur;
 • Zorgdragen dat nieuwe applicaties, software en cloud-oplossingen passen binnen de ICT structuur;
 • Inrichten van de ICT governance en borgen van ICT ontwikkelingen in de organisatie;
 • Verantwoordelijk voor goed functioneren van change-, resource- en releasemanagement proces;
 • Verantwoordelijk voor de ICT projectplanning, het betreft hier o.a. projecten die impact hebben op het ICT applicatie- en datalandschap.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde ICT Architect, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met informatie en data architectuur;
 • Kennis van de methoden en technieken op het gebied van architectuur, zoals TOGAF en Archimate en hierin gecertificeerd;
 • Ervaring met het opzetten van een datawarehouse;
 • Kennis en ervaring met Qlickview, PowerBI is een pré;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je woont in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Amsterdam en Beverwijk.
Als ICT Architect Data Applicatie bij dit bedrijf in Haarlem kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Er is een goede reiskostenvergoeding. Het aantal vakantiedagen is 27. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Om wat meer te noemen over dit vakgebied graag een aantal woorden die er vaak toe doen. ICT Architect architect of architectuur.

Kom je uit de buurt van Haarlem, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen of Alkmaar dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Heemskerk, Heemstede, Diemen of Bergen. En niet te vergeten Hoofddorp, Hoogkarspel en Heiloo. Als je maar niet te ver weg woont ben je dus welkom. Evenzo voor Purmerend, Aerdenhout, Hoorn of Uitgeest. En ook Haarlem, Bovenkarspel en Hardinxveld-giessendam liggen gunstig voor onze vestiging.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.800 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Architect in Haarlem