Functioneel Applicatiebeheerder Zorgbalans Haarlem

Haarlem

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat doe je als Functioneel applicatiebeheerder bij Zorgbalans?
Het betreft een brede en uitdagende functie waarbij klantgericht denken voorop staat. Samen met je collega's beheer je applicaties die bij Zorgbalans in gebruik. Je beheert en onderhoudt applicaties waaronder AFAS. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verbreding en verdieping van de inzet van deze applicatie. Je realiseert en beheert koppelingen tussen verschillende applicaties en ondersteunt bij de eventuele implementatie van nieuwe applicaties. Daarnaast verzorg je ondersteuning en training van eindgebruikers.
Je werkzaamheden bestaan ook uit:
 • zelfstandig in kaart brengen van processen en informatiebehoeften door overleg met eindgebruikers en leveranciers
 • vormgeven van de gewenste wijziging(en) in de functionaliteit van applicaties
 • testen of een applicatiewijziging voldoet aan de gestelde eisen voordat deze in productie wordt genomen
 • bewaken van correcte opzet en inhoud van de gegevens in de applicatie
 • participeren in allerlei ICT-projecten.
Profiel en opleiding
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau
 • Daarnaast heb je aantoonbare kennis of werkervaring op het gebied van applicatiebeheer
 • je bent communicatief sterk en klantgericht
 • je bent 36 uur per week beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om 4 dagen van 9 uur te werken.
Over de afdeling ICT
Zorgbalans beschikt over een moderne infrastructuur waarbij veel van onze processen zijn gedigitaliseerd en worden ondersteund door (cloud based) applicaties, zowel voor de zorg zelf, als voor de ondersteunende diensten. Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een innovatieve zorginstelling? Zoek je een werkomgeving waar professioneel gewerkt wordt in een informele gezellige sfeer? Dan is een baan bij Zorgbalans echt iets voor jou!
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om 4 dagen van 9 uur te werken. Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Functioneel applicatiebeheerder maximaal €3.818,87 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO VVT). Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: Zorgbalans UIT&THUIS, met hoge korting op gemak, gezondheid, producten en dagjes uit. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
Interesse in deze baan bij Zorgbalans?

Bel voor meer informatie met Peter Kuijer, Informatiemanager, telefoonnummer: 06-246 277 55. Je kan tot 10 november a.s. solliciteren.
Een digitaal assessment en het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 
Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Functie-eisen  
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau
 • Daarnaast heb je aantoonbare kennis of werkervaring op het gebied van applicatiebeheer
 • je bent communicatief sterk en klantgericht
 • je bent 36 uur per week beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om 4 dagen van 9 uur te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 36 - 40 uur
In principe 36 uur per week
Bedrijfsomschrijving Over Zorgbalans
In de afgelopen tien jaar is Zorgbalans gegroeid naar een krachtige innovatieve zorgaanbieder in Kennemerland. We zijn een zorgaanbieder die het welverdiende vertrouwen geniet van ruim 6500 klanten en bewoners, hun familie, verwijzers, en natuurlijk de eigen 3600 medewerkers en de 900 onmisbare vrijwilligers. We zijn een eigengereide, ambitieuze en toonaangevende organisatie die hoge normen hanteert en die zal blijven strijden voor de kwaliteit van de zorg en voor de ontwikkeling van de medewerkers.

Uw leven, uw wensen, samen onze zorg. Dat is onze missie. Wij zijn er voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat onze klanten en bewoners precies die zorg krijgen die bij hun zorgbehoefte en levenswensen past. Zorgbalans gelooft in zorg die is afgestemd op onze cliënt in al haar eigenheid. We hebben ook kernwaarden ontwikkeld waar wij voor staan: toegewijd, verbindend en vindingrijk en kernkwaliteiten waar we voor gaan: betrouwbaar, ontwikkelen, samenwerken en ondernemen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Consultant in Haarlem