Frontend Developer (Vue.js) - Haarlem

Haarlem

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Frontend developer denk en ontwikkel je actief mee om de software solutions naar een hoger plan te tillen. De basis van de applicaties is namelijk niet optimaal neergezet en dit moet herschreven en heringericht worden. Jij zorgt voor de Frontend waarbij je veel vrijheid krijgt in de functie. Je moet zelf vindingrijk zijn om tot bepaalde oplossingen te komen en abstract kunnen denken. Op de Frontend is het belangrijk dat je ervaring hebt met een Javascript framework, bij voorkeur met Vue.js. Kennis van React of Angular is ook mogelijk.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO/WO diploma, bij voorkeur richting ICT;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Frontend developer
- Je hebt ervaring met Vue.js (Angular/React);
- Je bent vindingrijk/creatief;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo gaat het salaris tot €4500, volledig pensioen wordt betaald door werkgever en meer!

Interesse of vragen? Ik hoor het graag via [email protected] of 06-39 07 98 28.
 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een leuke en uniek bedrijf ben ik op zoek naar een Frontend developer (Vue.js) Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van zowel online als offline transactiesystemen. Één voorbeeld daarvan is dat ze een online platform ontwikkeld hebben waar zowel consumenten als bedrijven zaken als loterijsystemen, beltegoed, giftcards en toegangskaarten gemakkelijk kunnen aanschaffen. Daarbij maken ze gebruiken software integraties in bijvoorbeeld kassasystemen of bij een tankstation.

Er werken op dit moment 12 personen waarbij je de sfeer kunt omschrijven als informeel. Ze vinden het belangrijk dat collega's elkaar helpen en ondersteunen om ervoor te zorgen dat iedereen beter wordt. Daarbij is een samenwerken een belangrijk aspect, evenals het hebben van een prettige balans tussen werk en privé. Het bedrijf is gevestigd op de 18e verdieping van een schitterend pand, dit geeft je een prachtig uitzicht op de omgeving.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures