+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior/Senior Agile Test Engineer Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Medior/Senior Agile Test Engineer

Functiebeschrijving
Heb jij een passie voor het testvak en ervaring met testautomatisering en het testen van kritische applicaties? Dan zouden wij graag kennis willen maken met jou.

Jouw rol in ons team
Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen en het opzetten en onderhouden van een Test Automation Framework en de integratie hiervan in het Development- en Deliveryproces. Jij bent testtool specialist en ervaring met Robot Framework is een pré. Jij deinst niet terug voor coderen in een Integrated Development Environment, SQL Query’s. Je stelt je pro-actief op en komt met verbeteringen die ons in staat stellen om efficiënter en effectiever te testen. Je ondersteunt en begeleidt andere testers met hun werkzaamheden. Je neemt ook verantwoordelijkheid voor het analyseren van defects.

Hoe jij ons team versterkt
Jij bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels en navigeert gemakkelijk binnen CGI en de klantorganisatie. Jij volgt de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet, beschikt over goede analytische vaardigheden en bent een zelfstandige en gestructureerde werker. Je bent in staat om functionele en technische kennis snel eigen te maken. Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk IT component;
• Affiniteit met test automatisering en software engineering;
• Voor de rol beschik jij over minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan 3 jaar als test automatisering specialist.
• Kennis van, en ervaring met Robot Framework, programmeren in Python, Agile/Scrum, continuous integration, deployment en delivery, de energiemarkt, Azure DevOps, en basis testcertificering: ISTQB Foundation en/of TMap NEXT Foundation is een pré.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Je maakt deel uit van een verspreid team in heel Nederland, waarbij jouw rol zich richt op projecten met een aanzienlijke impact op het dagelijks leven van miljoenen mensen. Onze diverse klanten staan allemaal voor hun eigen uitdagingen, maar ze delen de noodzaak om hun dienstverlening en bedrijfsvoering te transformeren, bijvoorbeeld in reactie op marktontwikkelingen zoals de overgang naar waterstof.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Heb jij vragen over de functie, neem dan contact op met Marcel Bulthuis via +31 6 10919822 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in