+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
We hebben géén vacatures kunnen vinden voor jouw zoekopdracht.

Hoe nu verder?
  • Verwijder één of meerdere filters
  • Kies een groter gebied (plaats of postcode)
  • Gebruik andere functies of trefwoorden
23 dagen geleden geplaatst | 34x bekeken

Azure Cloud Architect /Developer Energy sector - Noord Nederland Groningen CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Azure Cloud Architect /Developer Energy sector - Noord Nederland

Functiebeschrijving
Is applicate ontwikkeling in de Cloud jouw passie en Azure jouw expertise? Heb je affiniteit met oude en nieuwe energievormen? Wil jij onze klanten in de Energie, Utility en Manufacturing sector helpen met hun digitale transformatie door het (her)ontwerpen en implementeren van bestaande en nieuwe applicatie functionaliteit naar Microsoft Azure technologieën? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als architect/developer binnen de energie sector van CGI ontwerp, bouw, beheer en onderhoudt je veelal missie-kritische applicaties en data platforms die draaien in de Azure Cloud en die een relevante rol spelen in de energiesector. Transport en beheer van energiebronnen, meten en monitoren, transitie zijn begrippen die in je dagelijkse werkdag zeker langskomen. Onze klanten hebben stabiele, inzichtelijke en goed werkende applicaties en data omgevingen nodig. Help jij ons die te ontwerpen en bouwen?

Als Azure Cloud Architect/Developer maak je deel uit van een gedreven team van professionals binnen CGI. Je bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het ontwerp van één of meerdere systemen of data platforms en begrijpt hoe deze systemen zich manifesteren in het cloud landschap van de klant. Je bent in staat onze klanten te voorzien van gedegen advies op het gebied van cloud (applicatie en service) architectuur en je bent in staat de voor- en nadelen van een specifieke oplossing te benoemen. Deze rol vereist communicatie en interactie met meerdere ontwikkel- en testteams en met de andere architecten en teams van de klant. Je treedt op als de vertegenwoordiger van de technische aspecten van het (data)systeem bij het overleg met de klant.

Je werkzaamheden omvatten o.a.:

• Afstemming met domeinarchitecten en stakeholders om hun input te vertalen naar een technische en veilige oplossing;
• Samen met de cloud- en dataprofessionals de meest efficiënte en slimste oplossing ontwikkelen in Azure, applicatie functionaliteit ontwikkelen en services beschikbaar maken;
• Adviseren over verbetermogelijkheden en kansen die je ziet op gebied van de architectuur bij de klanten waar jij werkt;
• Bewaken van de kosten van jouw applicaties en deze kunnen beargumenteren;
• Bijwonen of een bijdrage leveren in de Architectuur en Data & Analytics / DevOps practices van CGI;
• Volgen van cloud en software development gerelateerde trainingen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wat breng je mee?
Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt een vergaande liefde voor applicatie ontwikkeling. Jouw ambitie bestaat voornamelijk uit de wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. We bieden namelijk veel ruimte voor zelfontwikkeling. Verder ben je analytisch, scherp en volg je alle ontwikkelingen op het gebied van cloud development.
Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog het volgende:

• Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van informatie management of informatica;
• Je hebt een Microsoft certificering en ervaring met Azure, Linux en Kubernetes;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als architect of developer;
• Je hebt ervaring met architectuurmethodes zoals TOGAF, SOA en DYA;
• Je hebt kennis van agile methodieken;
• Je kunt een regisseursrol aannemen bij de creatie van cloud-strategieën en –oplossingen;
• Je kunt cloud-migraties schrijven en ontwerpen en bestaande oplossingen moderniseren;
• Je hebt hands-on werkervaring met Azure tools, zoals Azure Data Factory, Synapse of Power BI;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Waar kom je terecht?
Als Azure Cloud Architect kom je te werken in de unit Energy, Utilities en Manufacturing van Noord Nederland. CGI helpt Nederland voorop te gaan in de energietransitie en in te spelen op de gedigitaliseerde oplossingen die daarbij nodig zijn. Waar mensen energie op een duurzame en stabiele wijze beschikbaar is en efficiënt en betrouwbaar is geregeld. Veilig, rekening houdend met europese en nationale ontwikkelingen en de daarbij behorende wet- en regelgeving. In nauwe samenwerking met partners, shippers en collega’s.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze dan aan John Fabriek (Director Consulting Services) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 832 75 115. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Lisa van der Kooij via +31 657613848 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in