Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
9 dagen geleden geplaatst • 106x bekeken

Ticketworks zoekt een Webontwikkelaar in omgeving Groningen

Groningen
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Ticketworks

Ticketworks
1 - 10 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Ticketworks maakt software voor podia, bioscopen en festivals. Onze systemen zorgen ervoor dat kaartverkoop, service, marketing en planning bij tientallen klanten vlekkeloos verloopt. Die klanten zitten door heel Nederland, met een zwaartepunt in het Noorden. Zo koop je kaartjes via ons bij SPOT en Het Forum in Groningen en bij DNK Assen en komen de servicemails van bijvoorbeeld Paradiso, De Melkweg en Effenaar Eindhoven allemaal uit de systemen van Ticketworks.

De backend van Ticketworks is geschreven in Java, Groovy, Python en een vleugje Golang. Voor de front-ends maken we meestal gebruik van serverpages vanuit de backend, gecombineerd met  diverse technieken: recht-toe-recht-aan HTML, CSS, Javascript en JQuery, maar ook front-end Javascript libraries als Turbo en Stimulus.

Onze systemen en werkwijze zijn succesvol: we groeien als kool. Daarom zoeken we versterking voor ons team van 4 ontwikkelaars. Je werkt samen met je collega's en onze klanten, waar je direct contact mee hebt, aan nieuwe features. Het merendeel van ons werk ligt bij ontwikkelingen in de front-ends, dus daar ligt je grootste interesse en ervaring. We hebben een breed portfolio aan systemen en technieken, dus gevarieerd werk is gegarandeerd.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een paar jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en hebt gevoel voor het maken van goede user interfaces. Soft skills vinden we belangrijk: je kan goed met mensen omgaan, zowel klanten als collega's. Je bent communicatief, zelfstandig, en resultaatgericht. Je vindt het leuk om in een groeiend klein bedrijf te werken, met veel zelfstandigheid en invloed op je eigen werk.

Aanbod

Ons kantoor is in Groningen, boven het NS station, met ruim plek voor een extra werkplek voor jou. Thuiswerken is geen probleem, het is wel handig dat je in buurt woont zodat het makkelijk is om op kantoor of bij een klant af te spreken.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in