Administratief medewerker dataverwerking, TKP Pensioen - Groningen

Groningen

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je analytisch sterk en leg je snel verbanden? Vis je makkelijk de uitzonderingen uit een grote reeks data? Houd je van puzzelen met data die echt ergens over gaan en zie je snel verbanden? Lees dan zeker verder!

wat bieden wij jou
 • Deels thuiswerken en deels op kantoor
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Data analyseren en onjuistheden signaleren
 • Veel (online) teamuitjes
 • Werken tussen de 36 en 40 uur per week
wie ben jij

Je bent analytisch sterk en legt snel verbanden. Ook vis je makkelijk de uitzonderingen uit een grote reeks data. Daarbij ben je je heel bewust van het feit waar die cijfers voor staan: voor de pensioenen van tienduizenden deelnemers van ‘jouw’ pensioenfonds(en).
Als dataverwerkingsspecialist zorg jij er allereerst voor dat werkgevers elke periode de juiste nota ontvangen. Voor de correcte nota verzamel, controleer en verwerk je gegevens. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld salarissen, uren en gegevens over arbeidsongeschiktheid en dienstverbanden. Je voert complexe controles uit op juistheid en volledigheid van deze gegevens. Dat kun je als geen ander, omdat je pensioenreglementen en cao’s weet te doorgronden.

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma afgerond (liefst cijfergerichte opleidingen)
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 36 uur per week
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
 • Je bent scherp, accuraat en kunt omgaan met deadlines
 • Je hebt enige kennis van Excel, Access en/of SQL
wat ga je doen

Je voert daarnaast ook testen uit van bijvoorbeeld het werkgeversportaal. Je haalt met de zoekopdrachten en systeeminstructies de onregelmatigheden in de data naar boven
zogeheten 'state-of-the-art tools'. Dat doe je samen met je collega’s, je werkt bij TKP nooit alleen aan een doel! Je overlegt wekelijks de lopende werkzaamheden en nodige analyses. Het werk kan onvoorspelbaar zijn en geen dag is hetzelfde. Je bent nieuwsgierig, stelt veel vragen en wilt graag alle details weten. Je gaat graag zelf op onderzoek uit en met je collega’s duik je verbetervoorstellen in en pluis je analyses nauwgezet uit. Naast hulpvaardig, vindingrijk en creatief, ben je daarom heel nauwkeurig. Alles wat je doet, heeft nu eenmaal rechtstreeks gevolg voor de pensioenen van de deelnemers. Dit maakt je juist extra enthousiast.

 • Je verzamelt, controleert en verwerkt de juiste gegevens voor het opstellen van de nota's
 • Je voert complexe controles uit op de juistheid en volledigheid van gegevens
 • Je bent analytisch sterk en legt snel verbanden
 • Je denkt mee over vernieuwing en verbetering van processen
waar ga je werken

TKP Groningen werkt aan het beste digitale pensioen-platform. Ruim 23 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en 3,7 miljoen Nederlanders rekenen op hun dienstverlening. Jij bent als medewerker van TKP verantwoordelijk voor het ondersteunen van de vele klanten. Ruim 900 talentvolle professionals – jong én oud – kiezen dagelijks voor TKP. Het is belangrijk dat pensioen ‘easy’ wordt voor iedereen. Daar draag jij, in welke functie dan ook, aan bij.

 • Jong, actief en dynamisch bedrijf
 • Een budget van €750,- voor het inrichten van je thuiswerkplek
 • Actieve personeelsvereniging
sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet start jij binnenkort bij TKP Pensioen als dataverwerkingsspecialist!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 14,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Groningen
Vergelijkbare ICT vacatures in Groningen