DevOps Developer - Groningen

Groningen

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onafhankelijke journalistieke bedrijven zijn actueler dan ooit. En dat is precies waar dit mediabedrijf helemaal voor gaat. Dat kan alleen als je digitaal ook meebeweegt. Daarom ben jij nodig in dit gevarieerde team van liefhebbers.

Vertel meer…

Als je een lange geschiedenis hebt als mediabedrijf, wil je vooral ook aan de toekomst blijven denken. Die bundel aan dagbladen, nieuwsmerken, websites, podcasts en meer moet in stand worden gehouden en het liefst nog verder groeien. Maar groei betekent niet alleen meer schrijven of publiceren. Groei in technologie is waar vaak de meeste winst behaald kan worden. En dat is waar jij voor nodig bent.Ze werken hier namelijk meer en meer met microservices, die overzichtelijk te managen zijn en prettig uitkomen voor de gebruiker. Die moeten alleen geschreven en onderhouden worden, en daar is precisiewerk voor nodig. Een klein foutje kan het systeem al doen falen, maar als het goed loopt is het een lust voor het oog.

Interessant! Hoe kan ik bijdragen?

Als Devops Developer ben jij verantwoordelijk voor de microservices en het garanderen van de kwaliteit daarvan. Het mooie hiervan is dat het zo gevarieerd is dat je eigenlijk telkens ergens anders mee bezig bent. Of het nou het toevoegen van een functie gaat of een code-review uitvoeren voor een collega van het Digital Development team. Je werkt met technieken als Docker, Kubernetes, Istio en Google Cloud Platform, en de microservices worden aangeroepen met behulp van GraphQL. Doordat hier zó veel mogelijk is, kan jouw input en creativiteit tot mooie dingen leiden.

Dat klinkt goed, even mijn cv bekijken…

Om in dit team te rollen heb jij als programmeur gelukkig al 5 jaar ervaring in een online omgeving. Door je ervaring met Scrum/Agile, Microservices en cloud hosting weet je al waar je mee bezig bent. Het draait hier immers voor het grootste deel om microservices waar je mee aan de slag gaat. Daarom ben je ook thuis in het ontwikkelen van API’s en is werken in Git, Docker en Kubernetes voor jou niet nieuw. Genoeg programma’s opgenoemd? Blijft er dan ook nog een menselijke kant over?

Waar kom ik terecht?

In dit gevarieerde team werk je in product-sprints. Je krijgt te maken met alle merken van deze uitgever, die een lange geschiedenis en hoge mate van saamhorigheid kennen. Een salaris tot €5.000 zorgt ervoor dat je fluitend naar je werk gaat. Ga je liever nog even niet naar het kantoor in Groningen? Dan kun je ook het grootste deel van de tijd thuiswerken. Ook zijn je werktijden flexibel, en het mooiste van allemaal: je krijgt een gratis abonnement op één van de titels uit deze mediagroep. Als je dat bij elkaar wel ziet zitten, is de Apply knop niet ver weg.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures