Lead Developer .NET - Groningen

Groningen

DATANEXT B.V.
  • DATANEXT B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn Datanext Developers; ons werk is onze passie. Samen bouwen we aan het mooiste platform dat er is mét de beste mensen die er zijn! Dankzij onze informele cultuur zijn wij creatief en wendbaar. Wij schrijven liever code dan een e-mail en zijn prettig eigenwijs. Werkplezier staat bij ons voorop; wij drinken goeie koffie, maken slechte grappen én gebruik van de nieuwste technieken. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van de DATANEXT Group. Klinkt je dit als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Als lead van het Development team ben jij eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het onderhoud van onze platformen en applicaties. Je ontwikkelt webapplicaties en koppelingen op basis van Microsoft .NET en zorgt voor de juiste afstemming van de functie specificaties en het technisch ontwerp. Je werkt hierin nauw samen met onze platform architect. Als echte goeroe in jouw vakgebied weet jij je team te inspireren en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

lees meer

Functie-eisen Jij rijgt bij ons de mogelijkheid om te groeien en daarin de vrijheid van handelen. Je ontvangt een uitstekend salaris met uitzicht op een vast contract. Wij belonen je op basis van je betrokkenheid, passie en output. Naast ervaring met Microsoft technologieën (ASP.NET MVC en Entity Framework, C#, .NET Core) ben je een kei in plannen en organiseren. Je bent fulltime betrokken. Jouw werk is eigenlijk ook je hobby. Je toont eigenaarschap en hebt iets al opgepakt voordat het je gevraagd wordt. Je bent echt toe aan een nieuwe uitdaging en wilt graag meer verantwoordelijkheid. Het zou tof zijn wanneer je verder ervaring hebt met Continuous Integration en Test-driven development, NoSQL databases, SCRUM en JIRA (Atlassian) maar dat is geen must.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.300 p/m

Wij bepalen jouw beloning op basis van de ervaring die je meebrengt. Omdat wij graag gaan voor maatwerk bepalen we jouw exacte salaris in overleg.
Aantal uur per week 40 uur
Het is mogelijk om in overleg iets minder te werken, tot een minimum van 36 uur per week.
Overige info De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Door het toevoegen van innovatieve oplossingen, Machine Learning en Kunstmatige intelligentie gaan wij verder dan automatiseren en brengen wij data tot leven. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Ons ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

We zijn een platte organisatie van inmiddels ruim 30 collega's. Naast jouw salaris krijg je 25 vakantiedagen, een aantrekkelijke eindejaarsbonus en veel gezellige borrels en uitjes. Zodra de maatregelen n.a.v. corona het weer toelaat verzorgen we een dagelijkse lunch waarbij alle collega's aansluiten. Verder kijken wij graag naar de persoon. We zijn een groeiende organisatie waarin ruimte is voor ambitieuze collega's die kiezen voor ons als bedrijf en de inhoud. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Datanext; ons werk is onze passie. Samen bouwen we aan het mooiste platform wat er is mét de beste mensen die er zijn! Dankzij onze informele cultuur zijn wij creatief en wendbaar. Wij schrijven liever code dan een e-mail en zijn prettig eigenwijs. Werkplezier staat bij ons voorop; wij drinken goeie koffie, maken we slechte grappen én gebruik van de nieuwste technieken! Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van de DATANEXT Group.

Door het toevoegen van innovatieve oplossingen, Machine Learning en Kunstmatige intelligentie gaan wij verder dan automatiseren en brengen wij de data tot leven. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Ons ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures