Software tester SaaS-applicatie optimaliseren bedrijfsprocessen - Groningen

Groningen

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw functie zal bestaan uit het opsporen van complexe problemen binnen dit snelgroeiende SaaS-platform. Je bent een ervaren tester die exact weet wanneer je moet testen en op welke manier. Zo weet je precies wanneer je handmatig moet testen of dat het verstandiger is om testautomatisering in te zetten. Jij zorgt er als tester voor dat alles vlekkeloos verloopt en helpt daardoor echt mee om het platform naar een nog hoger niveau te tillen. Het kunnen lezen en schrijven van code is een pré.

Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar dit gehele proces doorloop je natuurlijk niet alleen. Je hebt een team vol software-experts waarmee je veel samenwerkt. Niet alleen het contact met je collega’s is belangrijk maar ook sta je nauw in contact met de stakeholders. Samen met jouw team streef je ernaar om iedere dag weer het beste resultaat te behalen.

Deze organisatie beschikt over een eigen academie zodat je altijd op de hoogte bent en blijft van de nieuwste testtechnieken.

Krijg jij energie van een uitdaging, wil je werken in een team vol experts en kun je deze snelgroeiende applicatie naar een nog hoger niveau tillen? Kom dan solliciteren!

lees meer

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt aantoonbare ervaring als Tester; 

• Ervaring met TMap, ISTQB en/of test tooling is mooi meegenomen; 

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

• Je houdt graag de nieuwste ontwikkelingen in de gaten op het gebied van testing development; 

• Je bent kritisch en nauwkeurig; 

• Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Deze nuchtere organisatie bestaande uit 40 medewerkers is gevestigd in Groningen. De locatie van het pand bevindt zicht net iets buiten de stad maar is zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar. Het pand biedt een prachtig uitzicht op de Martinitoren. De missie van deze organisatie is om gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen. Concreet hebben zij een SaaS-applicatie ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners die de complexiteit en overhead van bedrijfsvoering eenvoudiger maakt. Simpel gezegd: alle bedrijfsprocessen (CRM, HRM, sales, projecten, uren en facturen) op één plek. Leuk om te weten is dat deze software echt een gat in de markt is. Het bedrijf maakt momenteel een grote groei door en jouw hulp kunnen zij zeker gebruiken!

Het moderne kantoor in Groningen is een van de twee locaties van de organisatie. Het andere pand staat in Amsterdam en via een livestream sta je ook altijd in contact met je collega’s verderop. Groningen is het hoofdkantoor en hier is het softwareteam dan ook gevestigd. Iedere week wordt er met de Groningse club een vrijdagmiddagborrel gedronken en eens in de maand komt vestiging Amsterdam voor een meeting plus aansluitende borrel in de eigen bar.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!