Medior Software Tester eventbranche - Groningen

Groningen

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het development team bestaat uit 6 personen. In de eerste jaren is er een solide platform opgebouwd wat perfect geschikt leek voor de evenementenbranche. Hierdoor is na de switch meer ingezet op Marketing en is het nu weer tijd om de focus te leggen op technische doorontwikkeling. Er ligt vooral veel uitdaging binnen scaling. Het platform moet voorbereid zijn om van 0 naar soms wel 12.000 gebruikers te gaan in korte tijd. Daarnaast zijn ze bezig met saved content om evenementen niet 100% live te draaien en zijn ze bezig om het admin paneel te refactoren en wordt de mobiele app opnieuw opgebouwd. Veel technische uitdagingen waar jij dus aan bij kunt dragen.

Als eerste Medior Software Tester binnen dit jonge en dynamische bedrijf ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van de (automatische) testomgeving. Zo ga je aan de slag met o.a. de voorbereiding van stories, requirements, het uitbouwen van functionaliteiten en uiteraard advies gaan geven aan het team op basis van testrapportages. Waar nodig automatiseer je verschillende testen. Het framework staat al, maar je mag zelf bepalen met welke tests en tools je wil gaan werken. Er is dus veel ruimte voor eigen input.

Er heerst een echte start up sfeer waarbij de betrokkenheid bij het eindproduct en elkaar zeer groot is. Er is bewust gekozen om niet via WhatsApp met elkaar te communiceren om de scheiding tussen werk en privé in stand te houden, maar dit betekent niet dat er buiten het werk geen dingen met elkaar worden ondernomen. Er wordt vol ingezet op werkplezier. Dit is iets wat ze constant ook meten onder de medewerkers. Meten is weten dus je moet niet alleen denken dat mensen met plezier naar het werk gaan, maar ook nagaan of dit daadwerkelijk het geval is. Iets wat dit speelse bedrijf kenmerkt en tot nu toe heeft bijgedragen aan het creëren van een succesvolle en plezierige werkomgeving.

lees meer

Functie-eisen •    Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
•    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
•    Werkplezier is belangrijk voor je en je vind het belangrijk dat iedereen met plezier werkt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info •    Marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
•    Reiskostenvergoeding;
•    Mogelijkheid tot 32 uur werken;
•    Flexibele werktijden (inloop tussen 7 en 9);
•    Bijdragen aan een uniek platform in een internationale omgeving;
•    20 vakantiedagen;
•    Werken bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf;
•    Een werkomgeving waar werkplezier centraal staat!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is in 2014 opgericht door twee studenten. Ze waren lid van een studentenvereniging en buiten de fysieke borrels om misten ze manieren om online op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. Als technische studenten konden ze hier iets aan doen en zijn ze aan de slag gegaan. De uitkomst was een mobiele app gericht op studenten en sport verenigingen. Dit liep veelbelovend waardoor ze er meteen werk van hebben gemaakt. Echter liepen ze tegen één probleem aan: deze doelgroep heeft weinig geld te besteden. Het werd dus lastiger tot ze enige tijd geleden de boel hebben omgegooid en met dezelfde software een SaaS platform hebben opgezet gericht op de evenementbranche. Dit was een schot in de roos.

Met gebruik van het platform werd het makkelijker om tijdens (en voor) het evenement te netwerken, kun je een persoonlijke programma samenstellen, krijg je sociale feed etc. Dit levert een evenement veel bruikbare data en feedback op. Dit liep gesmeerd tot Covid-19 om de hoek kwam. Evenementen waren niet meer mogelijk dus bijna 90% van de omzet viel weg. Dit heeft ze er echter niet onder gekregen doordat ze snel de omschakeling hebben gemaakt naar online evenementen. Ze bieden een totaalbeleving waarbij zij het theater bieden en evenementen dit zelf helemaal kunnen aankleden op een manier die veel meer betrokkenheid creëert bij de deelnemers. Ook dit blijkt een succes te zijn want het platform wordt wereldwijd voor ongeveer 140 evenementen per maand gebruikt (waaronder diverse beroemdheden en politici) met maandelijks meer dan 200.000 bezoekers.

Ze zitten op een prachtige locatie van ruim 900m2 met een team bestaande uit 33 medewerkers. Er zitten veel dingen aan te komen waardoor het bedrijf snel groeit en er momenteel ook gekeken wordt naar het openen van kantoren in San Diego en Singapore zodat mensen ook vanuit deze locaties kunnen werken. Tijd om je hierbij aan te sluiten?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!