PHP Developer in hartje Groningen

Groningen

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het development team bestaat uit twee backenders en twee frontenders. Dit zijn mensen die veelal zijn begonnen bij dit bedrijf en dus hun kennis intern hebben opgedaan. Ze zoeken nu naar iemand die zijn of haar kennis al in andere organisaties op heeft gedaan. Iemand die niet alleen vraagt wat kan ik doen?, maar ook vragen durft stellen over het waarom? en werkt dit niet beter?. Wanneer je weet wat het is om aan diverse projecten tegelijk te werken en je wilt graag een aansturende functie ligt hier een hele mooie uitdaging voor je. Het bedrijf groeit en je zou een mooie rol in deze groei kunnen gaan vertolken. Je werkzaamheden zijn divers; van adviseren, naar testen en van concept ontwikkeling naar het daadwerkelijke programmeren.

Er wordt gewerkt met technieken als Laravel en VueJs. Per project wordt gekeken welke technieken het beste passen en kun je samen met de klant tot een werkbare oplossing komen. Er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen en impact te maken. Daarbij kom je te werken in een hecht team en een hele platte organisatiestructuur. Eén van de oprichters programmeert nog vaak mee en hoort graag welke ideeën je zelf hebt over development.

lees meer

Functie-eisen
 • Ervaring (bij voorkeur in een omgeving waar je aan meerdere projecten tegelijk hebt gewerkt);
 • Ervaring van Laravel is een grote pre;
 • Je weet hoe te werken met PHP, Javascript, HTML, CSS en Vue,JS;
 • Je neemt graag je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om andere te inspireren;
 • Je bent communicatief vaardig en ziet het grotere plaatje ;
 • Je bent progressief ingesteld en zoekt naar hoe de werkwijze verbeterd kan worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Je komt in een inspirerende omgeving te werken waar ruimte is voor nieuwe ideeën;
 • 20 vakantiedagen;
 • 32 of 36 uur werken is mogelijk;
 • Het is een lerende omgeving met veel opleidingsmogelijkheden;
 • Kans om mee te groeien binnen een groeiend bedrijf.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gevestigd in hartje Groningen en richt zich op het bouwen van websites, webapplicaties en webshops. Ze zijn sinds 2015 actief en sinds die tijd neemt de omvang van de projecten steeds meer toe. Inmiddels zijn er ook meerdere overheden die ze als klant kunnen bijschrijven en kunnen ze vanwege hun expertise een totaalpakket aanbieden. Daarnaast pakken ze met veelbelovende projecten ook door. Op die manier is dit jaar nog een verlofregistratiesysteem op de markt gezet (met behulp van Laravel en Flutter). Ze hebben het systeem van scratch af aan gerealiseerd en zijn verantwoordelijk voor de huisstijl, technische realisatie tot en met zoekmachine optimalisatie & zoekmachine adverteren.

Het relatief jonge development team bestaat uit 12 enthousiaste mensen. Het team bestaat uit backenders, frontenders, support, 2 online markteers en een projectmanagers en is dus heel dynamisch. Samen werken ze door tot ze het beste resultaat hebben behaald. Het bedrijf wil inspireren en hecht veel waarde aan een goede sfeer op de werkvloer. Hun kernwaarden zijn o.a. betrouwbaar en creatief en ze vinden het belangrijk dat ze iets toevoegen aan de wensen van de klant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures