Accountmanager WFM Software met marketing affiniteit - Groningen

Groningen

symagic
 • symagic
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ter uitbreiding van ons Sales en Marketing team zijn wij op zoek naar een creatieve enthousiaste sales professional. Je maakt deel uit van het commerciële team met 3 directe collega’s waar je regelmatig mee kan sparren en ideeën uitwisselen. Als New Business Accountmanager heb je intensief contact met potentiële en bestaande klanten om ze te informeren over de mogelijkheden van onze Social WFM software. 

Je inventariseert de wensen en eisen, en achterhaald de vraag achter de vraag. Je demonstreert de oplossing, en maakt een business case samen met de klant zodat deze onderbouwd tot aanschaf over gaat. Hierbij heb je regelmatig overleg met de Business consultants, ontwikkelaars, de afdelingen R&D en natuurlijk Marketing. Je weet kenmerken van doelgroepen en klanten én van onze software om te zetten naar voordelen en koopmotieven. Onze online marketing processen  zorgen voor gekwalificeerde leads en leveren de afspraken met potentiële klanten aan. Vanaf daar pak jij het zelfstandig op.  
 
Marketing en sales  trekken samen op. Gezamenlijk  bepalen we met hulp van ons externe marketing bureau de marketingstrategie, campagnes, acties en leveren we input aan ons R&D team voor de productontwikkeling.
 
Enkele klanten waar je contact mee zal hebben zijn onder andere Yokogawa Europe, Geschillencommissie, Gemeente Rotterdam, NRC, Ministerie van Justitie, Leaseplan Nederland. 

 
 
 

lees meer

Functie-eisen We zoeken een persoon die het leuk en belangrijk vindt om zichzelf steeds te verbeteren en nieuwe dingen te leren om daarmee succes te boeken. Een  professional met een HBO/WO denk en werk niveau en affiniteit met Sales en Marketing en automatisering. Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in de software sales, maar we vragen je om ook te solliciteren als je een startende sales professional bent en je wilt groeien in het vakgebied.

Samengevat:
 • Interesse in de verbetering van bedrijfsprocessen 
 • Communicatief vaardig 
 • Analytisch 
 • Leergierig 
 • Zelfstandig 
 • Commercieel ingesteld 
 • Resultaatgericht 
 • Flexibel 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans, Spaans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Symagic bestaat uit een hecht team van 15 gepassioneerde collega’s. Samen  ontwikkelen  en verkopen we zeer succesvol een standaard software oplossing voor planning/Work Force Management (WFM) vraagstukken. De Symagic software wordt veelal op basis van een SaaS model gebruikt door onze klanten.
 
We hebben de ambitie om grote klanten te bedienen met een relatief kleine groep specialisten waarbij we onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen hoog in het vaandel hebben staan. We geloven in een informele cultuur, in het doen van dingen die wij leuk vinden waar we dan ook erg goed in zijn. En we zijn er van overtuigd dat een grote mate van zelfstandigheid en initiatief tot het beste resultaat leidt. Deze eigenschappen verwachten we ook van onze nieuwe collega.
Ons werkgebied is hoofdzakelijk Nederland. Symagic heeft al 20 jaar een open thuiswerk cultuur, waarbij het ook mogelijk is om op ons kantoor te Groningen te werken, of een ruimte te huren wanneer dat het meest handig is. Deze hybride werkvorm zullen we ook naar de toekomst blijven hanteren. Je collega’s wonen verspreid in het land. Dit biedt heel veel vrijheid voor het indelen van het werk,  zorgt voor een minimum aan reistijd en vraagt  eigen verantwoordelijkheid voor het bereiken van de overeengekomen resultaten.

We bieden een omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je je kunt blijven ontwikkelen. Salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden zijn zoals je dat van een professionele organisatie die bestaat bij de gratie van de kennis en kunde van haar medewerkers mag verwachten.

Startdatum: z.s.m.  
Uren per week: 40 
Salaris: Marktconform 
Pensioenregeling: Ja 
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Ja

Contactinformatie: 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tjark Mulder, 050 53 51 768 

 

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Symagic is een innovatieve leverancier van door ons zelf ontwikkelde Workforce Management Software. De software wordt gebruikt door vooraanstaande commerciële en overheidsorganisaties. Wij hebben een mensgerichte cultuur, stimuleren en ondersteunen je verdere ontwikkeling en bieden veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!