+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder / Systems Engineer ICT Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Groene Hart Ziekenhuis

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Groene Hart Ziekenhuis

Gevraagd

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Gouda
 

Vacature in het kort

Als systeembeheerder bij ons werk je in een moderne ICT-omgeving met de nieuwste technologieën. Je krijgt de kans om te werken aan spannende projecten zoals het optimaliseren van systemen en het implementeren van nieuwe software. Ons team is informeel en hecht veel waarde aan plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé. Dit is jouw kans om te groeien en veel te leren in een omgeving. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Systeembeheerder / Systems Engineer ICT
36 uur | Gouda

GHZ beschikt over een moderne omgeving, Windows Server 2016/2019/2022, XenDesktop, Exchange 2019, SQL 2017, Vmware ESXi 7 enz. Het is een dynamische omgeving waarin veel verandert.

De afdeling ICT waar Systeembeheer onderdeel van uit maakt is een informele afdeling waar werkplezier en vakkennis en een goede balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staan.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van de technische ICT infrastructuur van het GHZ.

De laatste jaren zijn we door Computable in hun werkgeversonderzoek in de top gewaardeerd als de door medewerkers meest gewaardeerde werkgever onder
niet-ict organisaties.

Dit ga je doen
Als je op zoek bent naar een uitdagende functie in een complexe omgeving waarin je veel kan leren en zelf veel kan uitvoeren, dan is deze functie geschikt voor jou!

De aankomende jaren staan er diverse interessante projecten op stapel zoals optimaliseren XenDesktop omgeving, Windows Server 2019 & 2022 migraties, Microsoft Cloud (Azure AD, Exchange Online, Office 365) implementatie, SQL 2022 implementatie en het vervangen van onze netwerk infrastructuur. We vragen je om daar een bijdrage aan te leveren.


Gevraagd

Dit breng je mee
 • Je bent een systeembeheerder met vaktechnische opleidingen, hebt brede en meerdere jaren ervaring binnen ICT, bij voorkeur in grotere complexe omgevingen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de volgende productgroepen: Windows Server 2016/2019/2022, Citrix, VMWare.
 • Bij voorkeur neem je ook kennis van Exchange, SharePoint, Netwerk, Nimble, Qumulo, Veeam en Microsoft Cloud mee.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken aan verschillende onderdelen van de infrastructuur.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je denkt in oplossingen.
 • Bereidheid om jezelf te ontwikkelen en certificeren.
 • Een resultaatgerichte instelling.
 • Beschikbaarheid om in een 24/7 omgeving gemiddeld eens per 7 weken consignatiedienst te draaien. De aanrijtijd vanaf je woonplaats mag maximaal 30 minuten tot het ziekenhuis zijn.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).


Aanbod

Bij ons krijg je
 • Een dienstverband van 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, na dat jaar een vast dienstverband.
 • Een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden, met flexibele werktijden vanaf een vaste werkplek. Kortom een functie met een goede balans tussen werk & privé.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen in FWG 45-55. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vanaf 1 juni 2024 komt hier nog 5% salarisverhoging bovenop met een minimaal bedrag van € 150,00 bruto per maand.
 • Daarnaast hebben wij een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het GHZ stimuleert haar medewerkers om zich verder te ontwikkelen en kent onder andere een goede studiekostenregeling.
 • Verder bieden wij een leuk team van collega’s bij wie de verdere professionalisering van de ICT hoog op de agenda staat en dat daarnaast veel waarde hecht aan collegialiteit, van elkaar leren, prettig met elkaar samenwerken en een gezonde dosis humor.
Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies. Ook bieden we veel mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Via het GHZ Leerplein zijn tal van online trainingen, e-learnings en masterclasses beschikbaar die je op eigen tijd en plaats kan volgen.

Werken bij het GHZ
Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.

Meer weten
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Etienne van Beek, teamleider ICT Systeembeheer, 0182 505458, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wil je bij ons solliciteren, klik dan op de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in