+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Informatiemanager Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 5.500 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak
 

Locatie

Gouda
 

Vacature in het kort

Wil je een belangrijke rol spelen in de wereld van advies en ingenieurswerk? We zoeken iemand die passie heeft voor het verbinden van IT met grote projecten. Je gaat werken in een team dat antwoorden vindt op moeilijke vragen over bouw en water. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alle informatie goed wordt gebruikt. Je helpt teams met het nemen van beslissingen door data om te zetten in duidelijke informatie. Dit werk is in een omgeving die altijd in beweging is. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Word de spil tussen IT en cruciale projecten bij een toonaangevende advies- en ingenieursbureau als Informatiemanager?


De functie

Onze opdrachtgever, een toonaangevend advies- en ingenieursbureau in Gouda, erkent de groeiende betekenis van data en informatie binnen de infrastructuursector. Daarom zijn zij op zoek naar een gepassioneerde professional die als brug fungeert tussen IT en de verschillende tenders en projecten waarbij zij betrokken zijn.

Verantwoordelijkheden:

 • Het beheren en actueel houden van systemen binnen de common data environment (CDE) en het IT-informatielandschap.
 • Het omzetten van data uit tenders en projecten naar relevante, bruikbare en volledige informatie om teams te ondersteunen bij besluitvorming met betrekking tot ontwerp, tender of beheer.
 • Adviseren van tender- en projectteams om tijdig bij te sturen.
 • Opzetten en actief bijdragen aan operationele tender- en projectprocessen met betrekking tot informatiemanagement.
 • Stimuleren van data-gedreven werken binnen de infrastructuurorganisatie.

Onze opdrachtgever bevindt zich in een dynamische omgeving waar zij antwoorden formuleren op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken. Met een integrale, multidisciplinaire aanpak streven zij naar duurzame, veilige en innovatieve oplossingen. Als onderdeel van de grootste bouwonderneming van Nederland zijn zij betrokken bij alle fasen van projecten, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.Gevraagd

Gewenst profiel:

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur in Technische Bestuurskunde, Civiele Techniek of Business and IT.
 • Meerdere jaren ervaring in het werken met informatiesystemen.
 • Kennis van Sharepoint, Relatics, BIM of GIS is een pluspunt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om snel verbanden te leggen en heldere adviezen te formuleren vanuit complexe informatiestromen.


Aanbod

Wat wij bieden:

 • Een competitief salaris tussen €3.500,- en €5.500,-, afhankelijk van ervaring en expertise.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 15 ATV-dagen per kalenderjaar, een leaseauto, en diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Deelname aan een hecht en deskundig team dat eigen initiatief waardeert.
 • Een werkomgeving die een goede balans tussen werk en privé bevordert, inclusief de mogelijkheid tot deels thuiswerken.


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever, gevestigd in Gouda, is een vooraanstaand advies- en ingenieursbureau dat zich richt op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken. Ze streven ernaar om bij te dragen aan de uitdagingen waarmee Nederland wordt geconfronteerd, zoals het verbeteren, behouden en verduurzamen van mobiliteit, de energietransitie en het beheersen van de stijgende zeespiegel.Met een integrale, multidisciplinaire aanpak bekijken ze het landschap en vertalen ze hun kennis en ervaring naar duurzame, beheerbare, betaalbare, veilige en uitvoerbare oplossingen. Innovatie en digitalisering spelen een cruciale rol in hun streven naar een leidende positie in de sector.Als onderdeel van de grootste bouwonderneming van Nederland, zijn de medewerkers van onze opdrachtgever betrokken bij alle fasen van projecten, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Dit vereist nauwe samenwerking en een diepgaand begrip van de diverse aspecten van infrastructurele projecten.Het bureau biedt een dynamische werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun expertise verder te ontwikkelen en bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor de complexe uitdagingen binnen de infrastructuursector. Met een sterke nadruk op teamwork, balans tussen werk en privé, en continue professionele ontwikkeling, biedt onze opdrachtgever een stimulerende en ondersteunende omgeving voor haar medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in