+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Yacht

Gevraagd

 • 16 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 

Locatie

Gouda
 

Vacature in het kort

Je wordt de spil in het regionale projectteam dat de implementatie van nieuwe contracten voor jeugdhulp en Wmo coördineert. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van toekomstige hulpverlening. Je zorgt voor de soepele integratie van deze contracten in de back-offices, contractmanagement en de communicatie met alle betrokken partijen.
 

Volledige vacaturetekst

We zoeken een Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein voor gemiddeld 16 uur per week. De regio Midden-Holland bereidt zich momenteel voor op nieuwe contracten voor jeugdhulp en Wmo, die per 1 januari 2025 ingaan. Deze nieuwe contracten zijn nodig om ook in de toekomst de hulp en ondersteuning aan inwoners van onze regio beschikbaar en betaalbaar te houden. De inkoop gaat stapsgewijs en wordt vormgegeven door een regionaal projectteam. Voor de concrete implementatie van de nieuwe contracten zoeken we een implementatiemanager.

 

Wat ga je doen?

Als Implementatiemanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de volgende werkzaamheden en opleveren van de deelresultaten:

1. Implementatie Inkoop in de back-offices van de 5 deelnemende gemeenten: Verantwoordelijk voor de regionale coördinatie van de implementatie van administratie (back-office). Denk aan de correcte implementatie van het administratieprotocol en het verwerken van het PDC (product en diensten catalogus) in de lokale administraties van de gemeenten.

2. Implementatie inkoop in Contractmanagement, Contractbeheer en informatievoorziening: Zorgen dat de contractmanagers en contrabeheerders van de regio de overeenkomsten van de nieuwe inkoop implementeren in het managen en beheer van de overeenkomsten. Denk hierbij aan het verzorgen van communicatie met de nieuwe contracteerde aanbieders, het verwerken van de nieuwe producten in het PDC, archiveren van de nieuwe overeenkomsten en het inrichten van het contractmanagementsysteem.

3. Ondersteunen en inspireren van de verwijzers (oa lokale toegangsteam) bij de implementatie van de inkoop: Ontwikkelen van handreikingen en communicatiemiddelen zodat de consulenten van de lokale toegangen de nieuwe overeenkomsten correct kunnen gebruiken. Hierbij is het van belang dat de diversen toegangen van de gemeenten op een uniforme manier de inkoop implementeren. Het trainen van medewerkers in het volgen van de nieuwe werkwijze is hierbij van belang.

4. Communicatie resultaten van de inkoop: Coördineren van en/of het leveren van content voor de uitvoering van de interne en externe communicatie gerelateerd aan de nieuwe overeenkomsten. De communicatie is gericht aan inwoners, samenwerkingspartners en medewerkers van de gemeenten. Gevraagd

Wat heb jij in huis?

 • HBO/Academisch werk – en denkniveau;
 •  Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van tactische en operationele inkoopprocessen, uitvoering van de Jeugdwet en Wmo; 
 •  Kennis van wet- en regelgeving Jeugdwet en Wmo;
 •  Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;
 •  Je bent een echte verbinder van interne en externe stakeholders en denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 •  Je weet prioriteiten te stellen en daarin collega’s mee te nemen en daarover te communiceren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in