+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Applicatie Consultant Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Gouda
 

Vacature in het kort

In deze rol werk je aan het verbeteren van softwareoplossingen voor klanten door vragen en problemen op te lossen. Je maakt deel uit van een team dat elke dag streeft naar verbetering. Je zult samenwerken met verschillende afdelingen en complexe technische uitdagingen aangaan. Het bedrijf biedt veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van studies en het behalen van certificaten. Je komt te werken in een team dat essentiële processen in de samenleving draaiende houdt. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Je ondersteunt samen met je collega's hoogstaande softwareoplossingen, die de applicaties bij onze klanten zo goed mogelijk laten werken. Bijvoorbeeld door het verhelpen van vragen, incidenten en storingen. Hoe je dit doet? Door elke dag nóg beter te willen zijn dan je gisteren was. Wat doe je nog meer?
 • Oplossen van vragen, incidenten en storingen voor onze klanten
 • Beantwoorden van klantvragen met betrekking tot zowel onze on-premise als SaaS-oplossingen.
 • Samenwerken met andere afdelingen, omdat applicaties vaak integreren met andere Applicaties van Centric of externe partijen
 • Aanpakken van complexe technische uitdagingen en vraagstukken
 • Vermogen om onze applicaties op zowel functioneel als technisch gebied snel eigen te maken, aangevuld met kennis van ITIL, technieken als XML en SQL.
Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld van onze Centric applicaties. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars.Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld onze centric applicaties. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars. Hier starten jouw kansenZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 600 collega's van Centric Public Sector Solutions. Als partner van meer dan 300 gemeenten zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van decentrale overheden aan inwoners en bedrijven niet komt stil te vallen. Want wist jij dat bijna alles wat inwoners van Nederland met de overheid regelen via onze oplossingen verloopt? Denk aan lokale belastingen en vergunningen, maar ook aanvraag van reisdocumenten en een uitkeringsaanvraag. Al die gegevens zorgen voor steeds meer inzicht en daarmee voor een nog betere dienstverlening richting inwoners. 

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Applicatie Consultant waarde toe met jouw:  
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als applicatiebeheerder, supportmedewerker of softwarebeheerder
 • Een goed analytisch inzicht en het doorzettingsvermogen om elke puzzel samen met je collega's op te kunnen lossen
 • Kennis of affiniteit met IT binnen de gemeentelijke overheid is een pré
 • Affiniteit met teamwork, maar je bent ook in staat om taken zelfstandig uit te voeren
Aanbod
Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Applicatie Consultant succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op: 
 • Een brutosalaris tot €3500 per maand afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek
 • Tot 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag die we in mei uitbetalen
 • Een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag. Voor later
 • Onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen
 • Een bonus tot € 1.500,00 als jij een nieuwe collega aan ons voorstelt
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar .

Aanbod

Martine Pernas Mesquita-Bol
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Complexe problemen oplossen voor onze klanten in zowel on-premise als SaaS-oplossingen, het kan als Applicatie Consultant bij Centric. Solliciteer vóór 31-05-24 via onze website naar deze vacature Applicatie Consultant in Gouda.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter, Martine Bol via + 31 613592509 of [email protected] om te weten:Zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens 1 of meerdere gesprekkenZijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingZodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoOp jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in