+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
12 dagen geleden geplaatst • 19x bekeken

.NET Developer en energie onder controle houden! Gouda • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

CareerValue
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 415 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Laptop
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Je wordt in deze functie als Software .NET Developer onderdeel van een ervaren Software Development team dat zich richt op de Nederlandse maar ook buitenlandse energiemarkt! Je gaat werken aan een uitgebreid software platform waarop grote klanten oa. zelf 24/7 allerlei gegevens kunnen aflezen en instellingen in kunnen verrichten, zoals het aanpassen van de stroomtoelevering op basis van de beschikbare energiemarkt. Het komt ook voor dat je soms moet schakelen met het PLC team, kennis van PLC is daarom dan ook best handig in deze functie.

Als Software .NET Developer ben je hier bezig met de meest moderne versies en technieken binnen het MS .NET software development domein. Na een korte inwerkperiode ga je aan de slag met het uitgebreide software platform welke zich bevindt in de cloud. Je focus ligt op de back-end van de software en je bent betrokken bij het design tot implementatie van diverse software functionaliteiten. Technieken (en taal) waar je oa. mee gaat werken: C#, .NET Core, ASP.NET MVC, de Azure Cloud, REST API's, LINQ, Entity Framework, WEB API development, JS, HTML en CSS. Je krijgt gestructureerd de ruimte om onderzoek te doen naar nieuwere technieken en methodieken met je team.

Het development team is hecht en niet te groot. Je komt terecht in een team van vier Software Developers en je zit hier echt voor de lange termijn. De inwerkperiode is wat langer dan gemiddeld omdat het vrij specifieke en unieke software betreft. In onze ogen een niet-standaard DEV functie binnen een niet-standaard bedrijf!Functie-eisen

- Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
- Je kunt goed overweg met C#, ASP.NET en SQL;
- Je hebt ervaring met cloud native software development;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je vindt het leuk om te pionieren en te experimenteren;
- Je kunt prima zelfstandig te werk gaan als Software Developer;
- Je bent bereid om veel te investeren in jezelf, daar is dan ook alle ruimte voor.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier marktconform en groeit mee met de markt (inflatie). Het bedrijf biedt zaken als: 25 vakantiedagen met ATV dagen, pensioensregeling en aanvullende zelf te kiezen verzekeringen, laptop van de zaak, de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken en er is een opleidingsbudget voor iedere IT specialist. Verder doet het bedrijf aan teambuilding en staat gezelligheid onderling centraal!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Bram Köhler op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 074 of mobiel : +31 (0)6 25 26 94 23. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie waar wij voor zoeken kent in totaal 35 medewerkers en richt zich volledig op de (flexibele) energiesector. De verschillende afdelingen binnen de organisatie hebben een eigen specialisme: van specifiek Software Develompent tot aan het daadwerkelijk schetsen en uittekenen van bouwtekeningen voor bijvoorbeeld speciale windmolens, maar ook drinkwaterzuiveringsinstallaties en ketelinstallaties. Samen met diverse grote spelers in Nederland zorgen ze er voor dat verschillende sectoren de juiste hoeveelheden energie af kunnen nemen die ze nodig hebben. Het software systeem waar het development team aan werkt is veelzijdig en is bijvoorbeeld ook aangesloten op het APX (dagmarkt voor energie te Amsterdam).

Wij zoeken voor het nu nog kleine team een analytisch sterke en ervaren Software .NET Developer! Er zijn flinke groeiambities vanwege het aantrekken van nieuwe klanten in het buitenland.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in