30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
21 dagen geleden geplaatst • 82x bekeken

Software C# .Net Developer | Bijzondere branche! Gouda • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 405 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 5.250 p/m
 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

In deze functie als Software C#.Net (Web)Developer werk je in teamverband aan hoogwaardige en professionele software applicaties welke gebruikt worden binnen hotels, hotelketens, en soortgelijke organisaties. Je moet denken aan managing systemen om boekingen makkelijker te maken, geautomatiseerde systemen om betalingen automatisch te laten verlopen en data visualisatie software om een inzicht te krijgen in de gehele bedrijfsvoering. Wij zoeken een ervaren Software Developer die binnen een team goed zelfstandig kan werken en eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Frameworks en specifieke tooling kunnen zij je aanleren, het allerbelangrijkste is dat je kwalitatief goede C# kunt lezen en schrijven aangezien de focus in deze functie ligt op het realiseren van een zeer goede back-end.

In het relatief kleine software development team bestaande uit ongeveer 5 software developers kom je terecht. Er wordt een Agile/Scrum werkwijze toegepast welke enigszins flexibel is. Het team werkt met elkaar aan niet zozeer alleen het maken van code, maar ook het zorgdragen voor testing, onderhoud en het realiseren van een solide infrastructuur. Er wordt veel vrijheid gegeven aan jou als individuele medewerker, dat past goed bij de branche waar deze organisatie binnen actief is.

Uiteraard werkt het team met meer dan alleen C#, Visual Studio en een .Net Framework. Daar vertellen zij je graag meer over in een kennismakingsgesprek! Het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van de Microsoft .Net Technology Stack en dat je genoeg ervaring meebrengt op het gebied van C# (web)development.Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur een ICT gerelateerde opleiding afgerond;
- Je hebt tenminste drie jaar professionele werkervaring als C# Developer;
- Je kunt Visual Studio dromen;
- Je vindt het leuk om niet alleen bezig te zijn met code tikken, maar ook bezig te zijn met testing, onderhoud en de infrastructuur;
- Het zou leuk zijn als je affiniteit hebt met reizen en de toerist uithangen!;
- Je hebt een proactieve houding;
- Je vindt goed niet goed genoeg! Je verbetert jezelf graag.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt een stevig salaris tot en met ongeveer €5250,- op 40 uur, uiteraard afhankelijk van je niveau! Verder biedt het bedrijf marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, 26 vakantiedagen en meer. Bij interesse deel ik graag de complete arbeidsvoorwaarden met je. Je kunt reageren naar Bram Köhler van CareerValue via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per mobiel op: 06 - 25 26 94 23.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie maakt voor een hele leuke branche mooie software applicaties en ze breiden uit! Wij zijn op zoek naar een C# .Net Software Developer met enkele jaren werkervaring. Heb jij ervaring met internationale software systemen, met het ontwikkelen van grote webapplicaties en kan jij ook nog eens kwalitatief goede code schrijven in C#? En vind je het leuk om aan tastbare applicaties te werken waar je waarschijnlijk zelf op vakantie ook wel eens mee te maken hebt gehad? Dan zou dit mogelijk een leuke nieuwe werkgever voor jou kunnen zijn!

Naast het werk is het ook vooral gezellig om bij deze werkgever aan de slag te gaan: van zomer bbq's tot aan leuke personeelsuitjes.. deze werkgever zorgt voor een hele fijne werksfeer. Verder zijn ze flexibel als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Wil je liever gestructureerd wat later starten, dan kan dat. Wil jij continu blijven leren, geef dat dan vooral aan!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in