+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst | 130x bekeken

Medewerker Service & Support Goes Admiraal de Ruyter Ziekenhuis

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.134 - € 3.160 p/m
 • 36 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis is op zoek naar een

Medewerker Service & Support

Als Medewerker Service & Support kom je te werken bij de afdeling ICT / Informatiemanagement. Hier ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van automatisering en telefonie binnen het ziekenhuis in de breedste zin van het woord. En jouw werk als Medewerker Service & Support doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Dit is je kans om je praktische kennis en ervaring in te zetten bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Medewerker Service & Support
Daar draag jij aan bij door het beantwoorden van gebruikersvragen, maar ook door het oplossen van storingen aan pc’s, telefoons, printers op de werkplekken op onze locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Met jou als Medewerker Service & Support blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het verhelpen van storingen bij werkplekken, printers, mobile devices en applicaties.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij het team service en support
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 9-koppige team binnen de afdeling ICT/Informatiemanagement er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op klantvriendelijke dienstverlening en sturen we op verbetering van processen. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als dynamisch, enthousiast en lerend en omdat werk ook leuk mag zijn met humor.

Naast het werken met je eigen collega’s heb je ook veel contact met alle afdelingen binnen het ziekenhuis, maar ook met leveranciers en externen die diensten afnemen van het ziekenhuis.


Functie-eisen

Betrouwbaar, gastvrij en pragmatisch. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker Service & Support. Helemaal wanneer jij met jouw oplossingsgerichtheid het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het beste bent te omschrijven als een enthousiaste teamplayer die de juiste prioriteiten weet te stellen. Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) op ICT-gebied.
 • Relevante kennis van verschillende automatiseringsmiddelen.
 • Kennis van en/of ervaring met ITIL.


Aanbod

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker Service & Support bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.134,- en maximaal € 3.160,- (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
 • Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren.
 • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor. Daarnaast krijg je een vergoeding voor dagen waarop je vanuit huis werkt.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
 • Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ/IZZ op de aanvullende zorgverzekeringen.
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
 • De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als medewerker service & support aan bij. Solliciteer dus zeker zo snel mogelijk vóór 14 april 2023 via onze sollicitatiepagina. En daarna? Dan:

1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt een gesprek met Simone Bekedam van Eck, Teamleider Service & Support.
3. Ook heb je een gesprek met twee collega’s van het team. Zij vertellen wat meer over zichzelf en over hun werk, maar willen jou natuurlijk ook beter leren kennen.
4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Simone weten via tel.: 06-39 70 54 60. Zij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088-1254781. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in