+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
13 dagen geleden geplaatst • 233x bekeken

UX designer gezocht! Enschede • Salesdock

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Salesdock

Salesdock
11 - 50 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Opleidingsbudget
  • Pensioenregeling
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wie of wat is Salesdock?

Wij zijn een softwarebedrijf die verkopers in staat stelt om verkopen leuk en makkelijk te maken. Ons platform faciliteert het digitale offerte- en salesproces. Wat ons uniek maakt is dat wij het mogelijk maken om eenvoudig, realtime en geautomatiseerd samen te werken. Het wordt door zowel verkooporganisaties als leveranciers gebruikt; in de winkel, op afspraak, aan de deur, aan de telefoon en zelfs online. Dat doen we voor hele gave merken in Nederland. En wie weet straks ook wel internationaal. We werken hier hard voor met ons eigen internationale team van rond de 20 collega's. Zo hebben we een team in Kerala (India) en een team in het hartje van Enschede, waar wel drie UX'ers zich dagelijks sterk maken voor de gebruikers.
Wij zijn er trots op dat we verkopen leuker en makkelijker maken voor onze klanten. Maar nog trotser zijn wij op onze mensen. We zijn ambitieus en innovatief door te itereren, snel te schakelen en pragmatisch te werken. Dit doen we samen met klanten op een persoonlijke, transparante en behulpzame manier.
Bij ons werk je in een informele en inspirerende omgeving. Zowel op ons kantoor in Enschede als remote. Over flexibele werktijden en thuiswerken doen we niet moeilijk, want de progressie die we samen boeken is relevanter. Daarbij vinden we balans tussen werk en privé erg belangrijk. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Ook krijg je een jaarlijks opleidingsbudget omdat we de drive om jezelf te ontwikkelen graag stimuleren. Zo volgde Suzanne een ‘Senior UX training' van de UX Academy, en heeft Lisanne een cursus Visual Design afgerond.
We willen echt ons team uitbouwen en zijn daarom niet op zoek naar freelancers of extern personeel, maar naar mensen die langdurig willen bijdragen aan de groei.

Wie ben jij?

We willen graag dat de huidige ervaring van al onze gebruikers nog beter wordt. Maar ook dat er nieuwe, vette features worden bedacht en ontworpen. Met de groei die we op dit moment doormaken zijn wij daarom op zoek naar nog een UX designer met lef.
Jij:
✓ bent ambassadeur van eindgebruikers en streeft naar gebruiksgemak, waarbij je rekening houdt met de business doelstellingen;
✓ weet wanneer je welke vorm van gebruikersonderzoek moet en kan toepassen;
✓ hebt oog voor user interface- / visual design;
✓ durft je mening te geven en stelt kritische vragen;
✓ weet welke stakeholders je wanneer in beweging moet brengen;
✓ bent proactief in het signaleren van (usability) problemen en kansen, en neemt hier ownership over;
✓ raakt niet verveelt van het optimaliseren van een software applicatie;
✓ spart graag met collega's (bijvoorbeeld met Renna, UX designer, of Nick, CTO van Salesdock)
✓ kan naast samenwerken ook goed zelfstandig werken;
✓ kan prima Engels verstaan, schrijven en spreken, anders wordt samenwerken met je collega's in India vrij lastig.

Waar je extra kudos voor krijgt is als je:
✓ kennis hebt van salesprocessen;
✓ bekend bent met Figma;
✓ ervaring hebt met het opzetten van een design system;
✓ ervaring hebt met het (verder) inbedden van een UX proces.

Natuurlijk ben je creatief en heb je ook technisch inzicht. Je hoeft niet zelf te programmeren (tenzij je dat echt graag wilt), maar het is wel belangrijk dat je begrijpt waar we het over hebben. Daarnaast ben je sociaal in de omgang met collega's en klanten en durf je jezelf te blijven. Je voelt je prettig in een jonge, veranderlijke organisatie en houdt van (een beetje droge) humor.

Wat ga je doen?

Je gaat helpen bij het optimaliseren van bestaande designs, maar ook bij het ontwerpen van totaal nieuwe en innovatieve projecten.
Waar je je mee bezig gaat houden is onder andere:
✓ optimaliseren en waarborgen van de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie;
✓ uitdiepen wat we überhaupt willen bouwen en waarom;
✓ ontwerpen van UI elementen;
✓ verder opzetten en vormgeven van het UX proces.

Met jouw expertise kom je tot gebruiksvriendelijke oplossingen voor salesprofessionals die sales doen via Salesdock. Maar ook voor managers en IT-beheerders die alles instellen via ons admin portaal én eindklanten die de offerte digitaal ondertekenen.

We zijn een jonge organisatie waarin je soms nog meerdere petten op hebt. Het kan daarom zijn dat je af en toe wat andere dingen moet doen, zoals:
✓ een visual maken voor op social media;
✓ een artikel plaatsen op de website;
✓ winnen van een tekenspelletje tijdens een vrijdagmiddagborrel. 🍻

Een paar recente projecten waar je aan zou hebben meegewerkt als je al onderdeel was van het team:
✓ ontwerpen en testen van een prototype die het mogelijk maakt om commissies inzichtelijk te maken voor succesvolle sales;
✓ gebruikersonderzoek doen voor het kunnen verkopen van zonnepanelen binnen Salesdock, zodat je Nick en Mark (CEO van Salesdock) kunt voorzien van advies en op strategisch vlak meedenkt;
✓ een redesign maken van de kaartweergave in Salesdock Outside (onze applicatie die speciaal gefocust is op deur-aan-deur verkopers) en meedenken over de kansen voor dit kanaal.

Een paar van de uitdagingen die we graag willen aanpakken:
✓ de huidige informatie architectuur van ons admin portaal verbeteren;
✓ verbeteren van de klant onboarding;
✓ de gebruikerservaring verder optimaliseren voor de agents die daadwerkelijk de sales doen;

To the point

Je salaris is uiteraard afhankelijk van je niveau, ervaring en de X-factor. Een concrete salarisindicatie geven is daarom lastig. En dooddoeners als ‘marktconform' of ‘competitief', wat zegt dat nou echt? We vinden het in ieder geval belangrijk om te werken met een goed team, en daar horen goede salarissen bij.
Om je werk te kunnen doen fixen we natuurlijk ook de professionele tooling. Een MacBook, een telefoon(abonnement), you name it. We bieden je geen pensioenregeling, maar wel compensatie en hulp om je spaarpotje voor later goed te regelen.

Enthousiast?
Wij geloven dat je bedrijf groeit als zowel medewerkers als klanten écht blij zijn. Geloof jij hier ook in, herken jij jezelf in deze vacature en overweeg je om te solliciteren? Mooi, vooral doen! Solliciteer via deze site of stuur je cv en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in