Full-stack PHP-ers gezocht voor klein maar fijn IT-bedrijf! - Enschede

Enschede

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij zal hier als full-stack ontwikkelaar in een brede functie terecht komen waarbij je per project verschillende stukken van de software gaat programmeren. Je ontwikkelt de eindproducten echt samen met je collega's en zal dus erg goed moeten samenwerken. Technieken die gebruikt worden zijn momenteel voornamelijk PHP en Javascript waarbij er wordt gewerkt in een eigen framework. 

Ook andere technische aspecten zullen aan bod komen. Je kan hierbij denken aan ontwerpen (zowel technisch als op UX gebied), een klein stukje systeembeheer en DevOps.

Ze zijn hier intern erg flexibel, er heerst een 'met beide benen op de grond' mentaliteit en als er iets gebeuren moet dan is dat binnen de kortste keren geregeld.

lees meer

Functie-eisen

– HBO/WO werk- en denk niveau;
– Enkele jaren ervaring op het gebied van PHP;
– Ervaring met API technieken en UI Libraries;
– Je bent een echt 'slimme en brede' ontwikkelaar;
– Communicatief sterk in het Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Je krijgt daarnaast veel uitdaging, veel diversiteit en veel opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur dan je CV + motivatie naar [email protected]

Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit ambitieuze IT-bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en is hard op weg om verder te gaan groeien, momenteel werken er 4 slimme gasten aan een aantal mooie producten. De verwachting is dat ze dit jaar minimaal 2 versterkingen op PHP gebied kunnen gebruiken. Dit is ook nodig om hun doel te behalen; marktleider worden in hun nichemarkt!

Voor verschillende bekende opdrachtgevers uit binnen- en buitenland bouwen ze hier aan webbased software die bijdraagt aan gedegen en vooral veilige werkprocessen. Denk hierbij aan een SaaS systeem waarbij bedrijven direct kunnen analyseren wat de risico's zijn van een bepaalde stap die gemaakt gaat worden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures