Embedded Software Engineer - Enschede

Enschede

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het is 2021, voortgang in technologie opent elke dag nieuwe deuren voor ons en dingen worden complexer en complexer. We zijn beter verbonden dan ooit en verzamelen meer data dan we aan kunnen. Helaas maakt ons dat niet altijd productiever of succesvoller. Met al deze mogelijkheden is het moeilijk om níet afgeleid te raken, en zoals we weten is gefocust blijven de sleutel tot succes. Gelukkig is er een bedrijf aan het werk om orde in de chaos te creëren. En ze zijn naar je op zoek.

Dat is knap, maar hoe?

Met een paarhonderd werknemers verspreid over verschillende kantoren, werkt dit bedrijf aan oplossingen die mensen en organisaties productiever en succesvoller maken. Ze werken met klanten in verschillende industrieën, varierend van gezondheidszorg tot veiligheid. Ze investeren tijd om hun klanten te leren kennen, waardoor ze niet alleen het bedrijf maar ook de mensen erachter kennen. Het is het werk dat ze elke dag leveren, hun opdrachten en routines, dat ervoor zorgt dat de best samengestelde oplossingen worden gemaakt. Want daar gaat het hun om: impact achterlaten.

Het is makkelijk om te kijken naar een proces en te kijken hoe dat verbeterd kan. Maar het is een stuk moeilijker om met een oplossing te komen die daadwerkelijk werkt in de praktijk – iets dat schaalbaar is, een oplossing die prettig is om mee te werken en die werknemers blij en bedrijven succesvoller maakt. Maar hoe doen ze dat? Met hetzelfde als wat ze hun klanten bieden: focus. Elke tak van het bedrijf focust op een specifieke industrie, met developers en designers die nauw samenwerken om oplossingen te bieden die niet alleen technisch kloppen maar ook makkelijk te gebruiken zijn.Klinkt dit als jouw type bedrijf? Mooi, want ze zoeken nog een Embedded Software Developer.

Maar kan ik dat wel?

Natuurlijk kan jij dat. Dat je technisch goed onderlegd bent is slechts het begin. Je hebt namelijk ook interesse in hardware en radiocommunicatie. Het lezen en interpreteren van elektronische schema’s ligt je wel en als je ervaring hebt met Matlab, ben je al helemaal binnen. Leergierig, dat ben je. En daarmee kun je heel ver komen.

Dat ben ik wel, maar zit er ook wat in?

Het werk van een Developer wordt hier altijd ruim gewaardeerd. Dat zie je bijvoorbeeld terug op je loonstrookje, wat tot een smakelijke €85.000 bruto per jaar kan optellen. Die dertiende maand en winstuitkering is vast en zeker welkom. Je vakantiedagen worden bijgehouden op eigen verantwoordelijkheid en dat vertrouwen krijg je ook. Maar de grootste investering wordt misschien wel gedaan in jezelf, omdat je hier zoveel leert. Je persoonlijke ontwikkelingstraject helpt je verder voor de rest van je leven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 7.083 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!