Internetbureau zoekt .Net ontwikkelaars! - Enschede

Enschede

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij die gedreven .NET ontwikkelaar die houdt van afwisseling in zijn werk. Iemand die denkt in oplossingen en technisch ook in staat is deze te realiseren. Iemand die een dynamische werkomgeving ziet als een uitdaging en die het overzicht bewaard in een hectische omgeving. Een .NET ontwikkelaar die past in een Scrum team en die communicatief zijn mannetje staat. Iemand die technisch georiënteerd is en graag ook met nieuwe technieken te werk gaat. Dan zou je weleens heel goed kunnen passen binnen deze functie.

Je komt te werken in een toegewijd team en wordt bij het hele proces betrokken. Meedenken, functioneel en technisch ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren en beheren.

lees meer

Functie-eisen


- Je hebt HBO werk en denk niveau;
- Je hebt goede kennis van ASP.NET en C#;
- Je communiceert prettig;
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
- Uiteraard kennis en kunde van HTML, CSS en SQL Server.

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere je eigen laptop en je favoriete set-up samenstellen.

Interesse in deze functie?

Interesse? Neem dan contact op met Martijn Plieger via telefoon op: 06-21333982 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze jonge organisatie heeft zich gespecialiseerd in webdevelopment. Met een klein team van .NET ontwikkelaars worden er projecten aangegaan voor zowel kleine alsook grote organisaties. De projecten zijn wisselend van karakter en variëren van platte websites tot complete campagnes met alles erop en eraan. Zaken waar je als ontwikkelaar graag aan mee ontwikkelt.

De organisatie kent naast een open en informele werksfeer ook een prima balans tussen werk en privé. Zo is het mogelijk om 32 uur te werken en kan je flexibel starten. De vrijdagmiddagborrel gaat richting de status van een  fenomeen.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures