Servicedesk medewerker - Enschede

Enschede

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als servicedesk medewerker waarin jij je verder kan ontwikkelen? Maak jij de vertaalslag van probleem naar oplossing? Ondersteun dan de gebruikers van deze groeiende organisatie met jouw resultaatgerichtheid. Ga aan de slag binnen de platte organisatiecultuur van de opdrachtgever in Haaksbergen (goed bereikbaar vanuit Enschede).

wat bieden wij jou
  • een salaris van € 2.800 - € 3.100 bruto per maand
  • een lange termijn plek
  • doordeweeks werken op flexibele werktijden
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
  • opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke groei
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 p/km (max 30km)
wie ben jij

Jij bent de ideale kandidaat als je passie hebt voor ICT, communicatief sterk bent en klantgericht bent. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eisen:

  • mbo niveau 4 afgerond in de richting van ICT
  • twee jaar aantoonbare ervaring als servicedesk medewerker of soortgelijke functie
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • kennis van ITIL en Windows 10 certificering
wat ga je doen

Als servicedesk medewerker ben jij verantwoordelijk om de vraag of storing van de klant zo snel mogelijk te beantwoorden of op te lossen. Jij bent het aanspreekpunt met wie de gebruikers als eerst in contact komen. Wanneer je er zelf niet uitkomt, kan je terecht bij de tweedelijns experts. Je werkt namelijk niet alleen, maar in een gezellig team met 5 directe collega's. Om de storing op te lossen, kan je ook een leverancier aansturen. Op de service desk zal je ook gebruikers adviseren. Daarnaast regel jij de toegang voor gebruikers tot het netwerk of applicaties. Deze ondersteuning geef je via verschillende kanalen. Dit kan telefonisch, online maar ook op het kantoor zelf.

waar ga je werken

Je komt te werken bij Twentsche Kabelfabriek (TKF) in Haaksbergen (goed bereikbaar vanaf Enschede). Een beursgenoteerde Nederlandse onderneming met productievestigingen in Nederland en China. Deze groeiende organisatie heeft zo'n 750 medewerkers in Nederland alleen. De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 6 personen. TKF stimuleert persoonlijke ontwikkeling, onder andere door training en opleiding aan te bieden.

sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature als servicedesk medewerker in Haaksbergen? Reageer dan snel door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. Heb je nog vragen na het lezen van deze vacaturetekst? Bel/mail ons dan gerust.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.100 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures