Junior Java Developer High-tech Home Systemen - Enschede

Enschede

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Java developer ga je hier aan de slag binnen een multi-disciplinair team. De werkzaamheden zijn gericht op de eigen data-gedreven software oplossingen en je zal hier dus alle ins and outs over leren en hierin doorgroeien. Samen met het team gaan jullie zoeken naar oplossingen van complexe puzzels om zo de user experience te optimaliseren! De taken die je onder meer gaat vervullen zijn het werken aan nieuwe releases (en de testbaarheid hiervan), het oplossen van bugs in bestaande releases en het testen van bestaande releases.

Omdat het team zo divers is kan je hier nog heel veel leren van elkaar, zowel op persoonlijk als technisch vlak. Jullie team zal nauw samen werken met de kantoren in California en India. Als junior wordt hier dus vooral veel inzet en leergierigheid van je verwacht, de rest leer je allemaal on the job!

lees meer

Functie-eisen
 • Bachelor in Computer Science of soortgelijks;
 • Kennis in een of meerdere van de volgende: Java, Android, C/C++, SQL, Python, Ruby, HTTP, TCP;
 • Een gebruiker van Linux;
 • Goede kennis van software fundamentals;
 • Energiek en innovatief van natuur;
 • Uitstekende communicatievaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Engels;
 • Goede persoonlijke skills;
 • Werkervaring in een internationale omgeving is een pré;
 • Bereidheid om te reizen als dit nodig is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Een internationale werkomgeving met diverse collega's;
 • Werken aan state-of-the-art software oplossingen die door miljoenen gebruikers wordt gebruikt;
 • Een omgeving waar veel ruimte is voor groei en eigen ambitie;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Informele werksfeer met ruimte voor ontspanning naast werk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit Amerikaanse moederbedrijf heeft locaties verspreid over de hele wereld en levert dus ook software oplossingen aan klanten wereldwijd. De producten die zijn ontwikkelen zijn gericht op smart home technologie. De meesten zullen wel bekend zijn met bijvoorbeeld een Google Home of Smart Lights die reageren op jouw stem. Dit bedrijf brengt deze home systemen naar een ander niveau, om zo je hele huis interactief en verbonden te maken; dit is dus echt een software oplossing van de toekomst! De visie is hier dan ook dat technologie een middel is, niet een eindoplossing.

De producten die hier ontwikkeld worden, worden gebruikt door meer dan 250 miljoen gebruikers op wekelijkse basis! Het mooie van deze producten is dat ze hier ontworpen en ontwikkeld worden om aan te sluiten bij een connected home, die gebackt wordt door een compleet ecosysteem van data gedreven, embedded software oplossingen en cloud servers. Deze oplossingen zijn verbonden aan devices van vooroplopende mobile, gaming en consumer segment bedrijven en daardoor dus ontzettend relevant en interessant!

Het kantoor bevindt zich in Enschede. Ze omschrijven zichzelf als hardwerkend, maar ook informeel. Omdat de omgeving zo internationaal is, werken hier dan ook mensen van allerlei verschillende achtergronden en culturen. Er is hier dus echt de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en eigen inbreng wordt erg gewaardeerd. Er wordt naast werk ook veel gedaan aan ontspanning en teambuilding; zo zijn er vaak vrijdagmiddagborrels, feestdagen worden gevierd en 's zomers worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Kortom: de perfecte verdeling van heel erg gaaf werk en ontspanning.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures