.NET developer/Scrum Master - Enschede

Enschede

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor deze functie is het belangrijk dat je naast ervaring als .NET developer ook al eerder de rol van Scrum Master op je hebt genomen. Jij bent de persoon die kritisch naar de software, workload en behoeften van het team durft te kijken. Daarbij betreft het dus een duale functie, waarbij je 80% van de tijd zal werken als .NET developer en 20% als Scrum Master. Ervaring als Scrum Master is dus belangrijk voor dit team! Met 5 backend developers en een product owner bestaat het team momenteel uit 6 collega's met een passie voor software!

Je zult komen te werken aan een geavanceerde service applicatie die complete zorgdossiers levert aan zorgmedewerkers. Het team is bezig met het ontwikkelen van een nieuw dossier dat specifiek binnen de gehandicaptenzorg gebruikt zal worden en daarnaast is de software gericht op wijkverpleging toe aan vernieuwing. Je zult dus werken aan zowel compleet nieuwe software als vernieuwing van software met behulp van C# .NET, .NET Core en Microservices.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt ruime werkervaring met C#, .NET en .NET Core;
 • Je hebt ervaring als Scrum Master;
 • Ervaring of affiniteit met Microservices is een pre;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent creatief en vindt het leuk om met collega's te sparren over innovatieve ideeën;
 • Je hebt een groot analytisch vermogen en kunt het overzicht bewaren.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling (50-50);
 • Een collectieve ziektekostenregeling;
 • Een eigen PluralSight account; 
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een prettige en stimulerende werksfeer;
 • Een gezellig en hecht team;
 • Werken met de nieuwste methoden en technieken!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant in Enschede ontwikkelt software voor de ouderenzorg en bedient een aantal grote aansprekende klanten. Hun applicaties zorgen er op een slimme manier voor dat de relatie tussen de zorgprofessionals en de familie wordt ondersteund en dat zorgverleners worden ontlast van hun administratieve taken, zodat ze zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor cliënten. De software van deze partij speelt een grote rol in de kleine dingen die ervoor zorgen dat iemand zich thuis voelt in zijn of haar zorgomgeving. Als medewerker van dit bedrijf draag je een grote steen bij aan de zorgverlening aan ouderen. Momenteel zoekt het team een .NET developer/Scrum Master met eigenwijze ideeën, want hier betekent software ontwikkeling namelijk meer dan alleen programmeren!

Je komt te werken bij een goede en stabiele werkgever. Werknemers worden een grote mate van flexibiliteit geboden en hier wordt een stuk zelfstandigheid voor teruggevraagd. Als een van de toppartners van Microsoft in Nederland staat deze organisatie aan de voorkant van alle technologische ontwikkelingen. Het is dan ook geen verrassing dat nieuwe initiatieven sterk worden aangemoedigd en aan de basis liggen van de innovatiekracht van de hele organisatie!

Naast oog voor (technische) innovatie is ook de werksfeer een belangrijk punt voor het team en deze is het beste te omschrijven als dynamisch. Voor corona roet in het eten gooide, werd er 1x per jaar een buitenlandse reis ondernomen, was er rond kerst altijd een groot diner waarbij de partners ook waren uitgenodigd en mocht een roulerend deel van het team elk jaar mee naar de Tech-Ed in Amerika. Zodra het weer mogelijk is, worden dit soort uitjes uiteraard weer opgepakt!

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen is dit een van de mooiste werkgevers in de regio. Men biedt je een functie vol afwisseling en met leuke collega's met hart voor de zaak. Je krijgt volop de ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien en ontwikkelen, zowel binnen je team als middels studie/cursussen. De leuke extra's zijn verder natuurlijk de uitstapjes én de directe link met Microsoft, waardoor jij vaak als eerste met gave gadgets en technische toepassingen kan werken. Last but not least zijn het salaris en de secundaire voorwaarden top notch. Professionaliteit gecombineerd met een informele werkomgeving en state-of-the-art technieken maken het plaatje dus helemaal af!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures