Junior/Medior PHP Developer Marketing Automation - Enschede

Enschede

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het bedrijf wordt onderverdeeld in vier teams: New Business, Marketing, Product en Customer Success. Als junior Backend Developer maak je deel uit van het productteam. Dit team bestaat uit 5 backend developers, 2 frontenders, 1 DevOps, 1 designer en 1 product owner. Ze willen het team komend jaar nog uitbreiden met minimaal 3 backend developers. De afgelopen jaren is er veel ingezet op het bekend maken van het platform, daarbij willen ze nu vooral weer verder aan de slag met het door ontwikkelen van het platform zelf waar ze jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Je hoeft je niet met individuele klanten bezig te houden en kunt je dus volop richting op het verbeteren en innoveren van het huidige platform en jezelf. Daarbij wordt gewerkt met o.a. PHP (Symfony/Laravel), NodeJS en kun je ook werken met dingen als ElasticSearch, Deep Learning en Docker icm AWS.

Als junior PHP developer is er veel ruimte om nieuwe kennis op te doen. Er zijn veel developers als junior gestart dus ze weten hoe het is om mensen de juiste begeleiding te bieden om zich door te kunnen ontwikkelingen. De sfeer is erg informeel en ook de oprichter programmeert nog wel eens mee. Er is veel ruimte voor inbreng van eigen ideeën en het opdoen van nieuwe ideeën door bv. hackatons en het behalen van certificaten. Met vrijheid komt verantwoordelijkheid dus hier moet je mee om kunnen gaan. Als je hier niet voor terugdeinst ligt hier een mooie uitdaging om te werken aan een groeiend platform binnen een internationaal opererend bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van PHP of een aanverwante programmeertaal;
 • Je hebt interesse in algoritmiek en ziet de mogelijkheden in van Big Data;
 • Kennis van dingen als Docker, AWS en API is een pre;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je hebt een kritische blik en handelt in oplossingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 35,00 p/u
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Veel thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden
 • Parttime werken is mogelijk;
 • Uitstekende pensioensregeling;
 • Bonusregeling wat op kan lopen tot 13e maand;
 • Mobiele vergoeding van 35 p.m.;
 • Vrije keuze van laptop en werkomgeving;
 • Werken in een internationaal werkomgeving binnen een dynamisch team;
 • Veel doorgroeimogelijkheden en voldoende begeleiding om hier te komen;
 • Diverse teamuitjes, verzorgde lunch en groepsevenementen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is ontstaan in 2012. De oprichter was actief als marketing developer waarbij hij merkte dat er veel verschillende tooling systemen met elkaar gekoppeld moesten worden om tot resultaat te komen. In zijn ogen kon dit beter en is hij aan de slag gegaan met algoritmes die er voor zorgen dat data wordt omgezet in gepersonaliseerde customer journeys. Grote kans dat jij wel eens een nieuwsbrief ontvangt met persoonlijke aanbiedingen waarvoor software van dit bedrijf wordt gebruikt.

Voor meer dan 400 klanten zijn zij bezig om de inzichten die je uit data kunt halen maximaal te benutten. Via een SaaS platform wordt er data vanuit verschillende kanalen verzameld en via algoritmes gepersonaliseerd. Dit gebeurt allemaal volledig automatisch. Zo ziet of ontvangt de consument persoonlijke reclames die super relevant zijn. Elke marketeer wil meer relevante klantervaringen creëren en met dit platform is dat mogelijk. Doel van dit bedrijf is om voorspellende marketing mogelijk te maken voor alle bedrijven en marketeers (groot of klein). Ze geloven sterk in de kracht van het collectief en door hun platforma voor iedereen beschikbaar te maken hopen ze dat dit de innovatie binnen de markt stimuleert

Dat ze hier goed mee op weg zijn blijkt wel, want in 2018 is het bedrijf onderdeel geworden van een BV dat wereldwijd actief is en de grootste aanbieder is van Marketing Automation. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden waarbij het bedrijf verder autonoom opereert. Er werken inmiddels zon 40 mensen en waarbij het Development team jong, sociaal en zelfstandig is. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 28 jaar en het kantoor ligt op steenworpafstand van het centraal station in Enschede en is dus zeer centraal gelegen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures