Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
11 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

BI Consultant HBO WO | Vastgoed

Emmen
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WR.nl Solliciteren

WR.nl Solliciteren
 • Gecontroleerde werkgever
 • 218 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.300 - € 5.000 p/m
 • Parttime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij leveren software voor vastgoedbedrijven.
 • Ben jij een BI Consultant?
 • Heb je ervaring met consultancy?


Vaste baan: BI Consultant Consultant | Advies | 3.300 - 5.000 | BI Consultant

Wij zijn een grote leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Daarnaast zijn wij vertegenwoordigd in meerdere Europese landen.
Ook werken we voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Bovendien werken we met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou. 

Welke taken horen bij een BI Consultant HBO WO:

Voor de vacature als BI Consultant Emmen Advies ga je het volgende doen: 

Onze businessunit Consultancy draagt zorg voor installatie, implementatie en ondersteuning van oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Zet jouw skills in om voor onze klanten te verbeteren op vlak van Business Intelligence. Meer winst door de klant door BI? Jij adviseert en faciliteert hierin. Data gebruiken om flexibel nuttige informatie te maken? Dat is iets voor jou. Dat is wat maakt dat je een Business Intelligence Consultant bent.

Als BI-consultant speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten. Vind je het leuk om te opereren op het raakvlak van techniek en business? Krijg je energie van adviseren, samenwerking en communiceren? Onze klanten zijn woningcorporaties en jij bent als BI-consultant dé sparringpartner. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe het systeem hierop het meest efficiënt kan worden ingericht. Het wordt zeer op prijs gesteld als je hierbij jouw eigen inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert en traint de gebruikers in deze organisatieverandering. Je hebt een veelzijdige baan, want in jouw rol wisselen je werkzaamheden iedere dag. Bovendien werk je altijd nauw samen met een klein team van collega’s.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde BI Consultant, die past in deze rol.

Dit ben jij:
 • Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op HBO of WO niveau, bij voorkeuring richting Business IT & Management, bedrijfskunde, Wiskunde of Informatica. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren;
 • Verdere affiniteit met BI/ data-modellering en andere BI-tools zijn een pré;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Emmen, Meppen, Dalen, Hoogeveen en Ees. 
Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.300 tot Euro 5.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. 

Solliciteer binnen enkele muisklikken:

Bij dit bedrijf spelen nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan BI Consultant Consultant of Adviseur.

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Emmen, dus als jij in Borger, Assen, Beilen, Stadskanaal of Hoogeveen woont dan is dat gunstig. Maar ook Oosterwolde, Emmen, Dr en Drenthe zijn prima.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. 
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in