Lead PHP Developer in internationale werkomgeving - Emmen

Emmen

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Lead Developer kom je te werken in een team van 2 developers en een project manager. Zij rapporteren aan de ICT manager die verantwoordelijk is voor de soft- en hardware binnen het bedrijf. Sinds 2013 houdt het team zich bezig met het ontwikkelen van een intern softwaresysteem. Je kunt het zien als een SIS (System Information System) wat gebruikt wordt voor dingen als facturering, HR zaken en planningen en wat nauw moet samenwerken met hun ERP en externe softwarepakketten van klanten en leveranciers. Het interne platform heeft echter jarenlang niet de aandacht gekregen die het verdiend. Development werd veelal als bijzaak gezien waardoor het SIS niet naar behoren werkt. Het is geprobeerd met externe hulp, maar ze merken dat ze een intern team nodig hebben die het platform verder kunnen professionaliseren en wereldwijd uit kunnen rollen. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de Lead developer. Mogelijk dat jij dit bent.

In jouw rol breng je eigen kennis en ervaring in om het SIS verder vorm te geven. Aan consistentie ontbreekt het momenteel, aan jou de uitdaging om een betere architectuur neer te zetten. Zo willen ze graag over van Laravel 6 naar 8. Misschien kies je om bepaalde modules van scratch af aan op te bouwen, waarbij het voor sommige modules beter is om te refactoren. Je krijgt veel ruimte om veranderingen aan te brengen en je hebt de bagage om op strategisch niveau beslissingen te maken. Je moet stevig in je schoenen staan, want je zult soms tegengas moeten geven. Sterker nog, dat verwachten ze juist van je want jij bent de persoon met de kennis en know how.

Tegenover dit alles staat een mooie uitdaging en een rol waar je verschil kunt maken. Er heerst een familiaire sfeer en er wordt gemeten met de menselijke maat. Kwaliteit kenmerkt dit bedrijf en het is tijd dat dit ook voor de development omgeving geldt. Je kunt een leerzame uitdaging tegemoet te zien waarbij er een mooi carrière pad klaarligt met veel doorgroeimogelijkheden en een zeer uitgebreid arbeidsvoorwaardelijk pakket.

lees meer

Functie-eisen
 • Zeer goede development vaardigheden;
 • Ervaring in een soortgelijke rol is een grote pre;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om tegengas te geven wanneer dit nodig is;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Kennis van technieken als Laravel, VueJS, Xamarin en React is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Een zeer aantrekkelijk salaris passend bij de rol;
 • Een volledig betaald pensioen;
 • De helft van de basispremie op de zorgkostenverzekering wordt vergoed;
 • Mogelijkheid om direct een vast contract te krijgen;
 • Een zeer actieve en gezellige personeelsvereniging;
 • Een ambitieuze werkomgeving waar kwaliteit voorop staat;
 • Vrijdagmiddagborrels en snacks op vrijdag;
 • Bovenal een dynamische internationale werkomgeving met een prachtige en leerzame uitdaging.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is in 2005 in Nederland opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde speler binnen hun markt. Zij verlenen hoogwaardige service aan bedrijven als Shell en zorgen voor het onderhoud aan boorplatformen, gasvlaktes etc. Met hun dienstverlening (onshore en offshore) zorgen ze al jaren dat alles goed blijft functioneren en voeren ze complexe en specialistische onderhoudswerkzaamheden uit. . Je kunt hierbij denken aan metingen, cameras waarmee ze leidingen controleren en andere specialistische dienstverlening. Zij hebben met de jaren een goede naam opgebouwd en zijn gegroeid tot één van de wereldwijde marktleiders.

Het hoofdkantoor van dit internationale bedrijf is gelegen in Emmen, waar op dit moment 100 mensen werkzaam zijn. Daarnaast opereren zij met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië. Binnen het bedrijf werken zij met meerdere units: Coil (grovere taken), Industrial (boven de grond) en Slickline (fijne mechanische werk). Het doel van het bedrijf is om Best in Class te zijn voor de diensten die de klanten worden geboden. Het bedrijf wordt gestimuleerd door constant te investeren in het personeel en apparatuur om de hoogste servicenormen te kunnen leveren. Daarnaast is er veel aandacht voor verduurzaming waar ook development een belangrijke rol in kan gaan spelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!