+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
16 dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Embedded Software Engineer Automotive Eindhoven • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 405 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Je komt te werken op de R&D afdeling waar je het team gaat versterken bij de softwareontwikkeling. Het team bestaat uit meer dan zestig man waarvan er elf embedded software engineer zijn. Je krijgt een afwisselende rol waarbij je je kennis in gaat zetten voor het ontwikkelen van een soepel, effectief en efficiënt laadproces, ook ga je bezig met de automatische verdeling van stroom tussen laadstations en de real time monitoring op afstand van dit proces. Daarnaast is er een afdeling die gespecialiseerd is in Energie opslagsystemen, mocht je dit nog gaver vinden, kun je hier uiteraard ook voor in aanmerking komen.

Ze zoeken een gedreven en gepassioneerde embedded softwareontwikkelaar die graag het voortouw neemt in projecten om het team en jezelf naar een hoger niveau te tillen. Je gaat lastige vraagstukken oplossen zoals structureel verbeteren en optimaliseren van energie opslagsystemen, het besturen en beheren van de interne systemen op afstand en tot slot het verbinden van oplaadt systemen aan energie systemen.

Deze werkzaamheden ga je verrichten in een embedded omgeving die draait op een FreeRTOS, MbedOS applicatie, in combinatie met STM32/ARM-microprocessors, die draaien op de intern ontwikkelde hardware. Daarnaast wordt er ook gewerkt met een C++/Python applicatie die draait in een Linux omgeving. Ook wordt er ontwikkeld in Eclipse of Visual Studio Code, met een Git beheersysteem.Functie-eisen

– BSc of MSc in Informatica, embedded systems of andere relevante richting;
– Vier+ jaar ervaring met embedded software/systems ontwikkeling;
– Ervaring met het ontwerpen van algoritme voor en binnen beperkte omgevingen (Embedded);
– Goed kunnen (samen)werken in een internationaal team;
– Vloeiend in de Engelse taal.

Een pré als je de volgende kwaliteiten ook beheerst:
+ Programmeren in C++ binnen Embedded Systemen;
+ Kennis van (Embedded) Linux;
+ Werk ervaring in Agile / Scrum omgevingen.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk gevonden wordt. Ook behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Jochem Zoetbrood op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 023 of mobiel: +31 (0)6 28 49 15 99. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Is dit niet de functie waar je naar op zoek bent, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel niet en neem dan ook contact met me op.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

De automotive wereld is sterk aan het veranderen en de elektrische auto's begint een steeds grotere rol in de industrie te krijgen. Dit leidt tot een groeiende vraag naar autoladers. Het team van onze klant is gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling van snel laders voor auto's. Hierbij is het doel om wereldwijd hun producten te leveren voor alle elektrische voertuigen die stekkerlading toelaten.

Men maakt gebruik van drie verschillende stekkers met hun eigen protocollen en certificatie, zo kan de lader wereldwijd toegepast worden. Het systeem bestaat uit verschillende hardware lagen om hightech toegankelijkheid mogelijk te maken, zoals IoT, hoogspanning, snelladen, autodiagnostiek, afstandsbediening (Bluetooth/Internet) en meer.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in