+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
19 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Technisch Applicatie Manager Eindhoven • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 121 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Als Technisch Applicatie Manager PFE/PLE ITD ben je verantwoordelijk voor het beheren van de technische functies van diverse applicaties, zodanig dat deze blijven voldoen aan de afgesproken criteria met betrekking tot performance, beschikbaarheid, security en bedrijfszekerheid.

Het betreft voornamelijk applicaties voor de ondersteuning van processen in de financiële dienstverlening.

Het oplossen van problemen en coördineren van applicatiewijzigingen, change-management, soms inclusief installatie behoren tot jouw taak. Je beheert interfaces en configuratie-aspecten van productie- certificatie- en, eventueel ontwikkelomgevingen. Technische procedures en documentatie worden door jou opgezet en beheerd. Je hebt nauw en periodiek overleg met functioneel systeembeheerders over problemen en nieuwe functionele behoeften, en bepaalt samen de prioriteiten.

Samen met beheerders van de technische infrastructuur los je problemen op en neem je nieuwe versies van applicaties in productie. Je ondersteunt functionele systeembeheerders zowel in operationeel- als testgebruik van de systemen. Je neemt ook deel aan projecten die jouw applicaties raken.Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over minimaal een HBO niveau bij voorkeur op het gebied van Informatie Technologie.

Je hebt kennis en ervaring, of wilt deze op korte termijn eigen maken, op gebied van client/server en Web technologie gebaseerde ontwikkeling (Microsoftproducten), SQLServer en netwerken.

Je bent bekend met de huidige stand van zaken aangaande IT en ITIL-processen.

Je bent flexibel, hebt een hoog analytisch vermogen, en bent anticiperend. Je communicatieve vaardigheden zijn goed, ook in de Engelse taal. Je neemt zelf initiatief.

Als jij de persoon bent die zelfstandig werkend en stressbestendig is, en je plezier haalt uit het oplossen van problemen met je applicaties en het implementeren en veranderen ervan, om op dergelijke wijze de eindgebruiker van dienst te zijn dan komen wij graag in contact met je.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Interim opdracht met kans op vast dienstverband.Bedrijfsomschrijving

PACCAR Financial Europe (PFE) levert financiële diensten voor DAF dealers en klanten.PFE heeft zijn Hoofdkantoor in Eindhoven en is actief in 20 Europese landen met eigen verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.Binnen PACCAR Financial Europe is het team PFE/PLE ITD, bestaande uit 12 medewerkers, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen binnen het vakgebied van PACCAR Financial in de zeven vestigingslanden in Europa.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in