30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
3 dagen geleden geplaatst • 21x bekeken

Software Engineer | WO | Kernenergie en naar het buitenland! Eindhoven • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 393 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Je hoeft geen embedded sofware expert te zijn, ook de meer "reguliere" software engineers welke overweg kunnen met C#, Java en C++ kunnen van grote meerwaarde zijn voor het "Nucleair Inspections" team. Samen met meerdere teams ontwikkel jij robots die er echt toe doen. Dit kunnen robots zijn welke op het land gebruikt worden maar ook in het water. Je kunt je vast wel voorstellen wat voor een uitdagingen daar bij komen kijken. Je bent bezig met termen als Ultrasoon, wervelstromingen en visuals. Je gaat intensief samenwerken met allerlei experts om zowel projecten in binnen- als buitenland tot een succes te brengen.

Het project waar je in eerste instantie mee bezig gaat is een zeer uitdagend en langdurig project van tenminste twee jaar. Wij delen graag met jou een informatief filmpje over dit project waar net mee gestart is. Je gaat aan de slag met allerlei software engineering tooling maar met name is het belangrijk dat je overweg kunt met de OOP talen C# en C++.

Je begint hier als Junior of Medior Software Engineer, afhankelijk van je (werk)ervaring. Je krijgt te maken met Fullstack Software Development en bij interesse mag je ook aan de slag met Embedded Software Development. Van ontwerp tot en met daadwerkelijke implementatie en monitoring bij de klant: je gaat alles meemaken! Zorg jij dat de wereld een stukje veiliger wordt op het gebied van nucleaire dreigingen? Daar ga je hier mee aan de slag!Functie-eisen

– Deze internationale organisatie biedt een goed salaris voor Junior en Medior Software Engineers tot ongeveer €4000,- op 40 uur, afhankelijk van je kunde en ervaring;
– Deze organisatie verwacht van jou dat je een HBO of WO opleiding succesvol afgerond hebt zoals Informatica of Technische Informatica;
– Deze organisatie biedt een zeer brede Software Engineering functie met programmeertalen als C++ en C# en frameworks als .Net en ASP.Net;
– Deze organisatie biedt een dynamische werkomgeving met internationaal karakter;
– Deze organisatie zoekt een slimme en ruimdenkende Software Engineer met een sterke eigen visie op zaken;
– Deze organisatie zoekt bovenal talent en mensen met een passie voor hightech ICT!Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt hier professionele en volwassen arbeidsvoorwaarden verwachten, waaronder: goede pensioenregeling, een goed salaris, een bonusregeling, mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto, thuiswerken, vakantiegeld, specifieke aanvullende collectieve verzekeringen en een eigen opleidingsbudget. Er zijn meerdere arbeidsvoorwaarden te benoemen.

Geïnteresseerd in deze functie en zou je meer willen weten? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per mobiel op: 06 – 25 26 94 23!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn voor een bijzondere organisatie in Eindhoven op zoek naar versterking in de vorm van een kundige Software Engineer! Houd jij je graag bezig met internationale vraagstukken op het gebied van (nucleaire) veiligheid, ben jij een wereldverbeteraar en heb jij een duidelijke visie rondom kernenergie? Zie jij ook in dat daar voordelen in zitten? Dan zou deze grote internationale werkgever zo maar wat voor jou kunnen zijn! Deze werkgever zoekt een HBO of WO geschoolde (Technische) Informatica Software Engineer, je werkt hier zowel intern als op locaties van (buitenlandse) klanten.

Deze werkgever is onder andere gevestigd in Eindhoven en houdt zich bezig met bijvoorbeeld het uitvoeren van zeer uitgebreide inspecties binnen hightech omgevingen. In risicogebieden halen zij cruciale informatie op, het kan zo maar zijn dat je hier met een team naar een buitenlandse kerncentrale gaat. Wereldwijd wordt de hardware en software ingezet van deze Nederlandse organisatie, het specifieke team waar deze vacature voor is geschreven gaat binnenkort naar Brazilië. Met zo'n 1000 medewerkers is het geen kleine organisatie, je komt bij een volwassen organisatie terecht. De uitdagingen voor Software Engineers zoals jij liggen hier voornamelijk binnen de afdeling "Inspection". Ben je hier na een aantal jaren uitgekeken? Dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere gebieden binnen deze organisatie!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in