Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
30+ dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Senior Software Engineer – Artificial Intelligence Eindhoven • ALTEN

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Auto v/d zaak
 • Pensioenregeling
 • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

De functie

‘Our Intelligence is what makes us human, and AI is an extension of that Quality’ – Yann LeCun

Artificial Intelligence is niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. Als AI-consultant binnen ALTEN vertaal je een business probleem naar een AI specifieke oplossing, middels machine learning, deep learning of reinforcement learning. Je neemt jouw team mee in wat er gebeurt binnen AI Software, helpt hen jouw keuzes te begrijpen en gaat op zoek naar verbetering in bijvoorbeeld snelheid en kwaliteit. Binnen de projecten variëren jouw taken van het communiceren met stakeholders, het managen van data en het schrijven of visualiseren van algoritmes.


Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

 Jij weet als geen ander jouw weg te vinden binnen datamanagement en wordt enthousiast van gevarieerde software development projecten, óók als je hierin niet specifiek te maken hebt met Artificial Intelligence. Binnen programmeren  schuilen er dan ook geen geheimen voor jou en je hebt brede kennis van verschillende Cloud technologieën.

Je hebt verregaande technische kennis van AI en machine learning algoritmes en hebt het vermogen deze kennis wanneer nodig over te brengen op jouw teamleden. Dit betekent voor ons dat je naast je uitgebreide inhoudelijke kennis de capaciteiten hebt om jouw team te overtuigen van het belang en de waarde van Artificial Intelligence.

Weet jij meer van AI, of weet AI meer van jou?


Persoonlijkheid

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo-, wo of PhD niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Artificial Intelligence technieken, zoals machine learning, deep learning of reinforcement learning;
 • Minimaal 5 jaar professionele ervaring Python en/of C of C++, Java, C#;
 • Pré: Ervaring met Cloud technologieën zoals AWS of Azure
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Nederlands is een pré.
ALTEN biedt

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jij via de diversiteit aan projecten het verschil kunt maken. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities.

Jij kunt als Senior Engineer een prominente rol aannemen binnen het team. Dit kan bijvoorbeeld door actief deel te nemen in kennisdeling, het begeleiden en coachen van studenten of Junior Engineers of door het vergroten van kansen voor ALTEN.

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je de koers van jouw carrière. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Als Senior Engineer krijg je veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een voorbeeldfunctie binnen het team waar het team en ALTEN op kan bouwen. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in