Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
21 dagen geleden geplaatst • 22x bekeken

Software architect Eindhoven • VDL ETG Projects

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

VDL ETG Projects

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 56 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

De wereld om ons heen veranderd in een snel tempo. De inzet en ontwikkeling van robots en artificiële intelligentie zijn in veel sectoren niet meer weg te denken. Bij VDL ETG Projects werken wij aan de ontwikkeling van een autonome bladkniprobot. In je rol als software architect krijg je de kans om mee te werken aan de verder ontwikkeling van deze robot. Ga jij de uitdaging aan?

Functieomschrijving:

Als Software Architect bij VDL ETG Projects ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de Software specificatie en architectuur voor de ontwikkeling van onze bladkniprobot. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de besturingstrategie, het uitwerken daarvan inclusief het (laten) schrijven van de software, het simuleren en testen van de SW, zowel bij VDL als op locatie bij een klant. Je bent verantwoordelijk voor de risicoanalyse. Per processtap weeg je de mogelijkheden, je kwalificeert en kwantificeert deze en verwerkt deze in een risico matrix.

Nieuwsgierig naar onze bladkniprobot? We vertellen je graag meer over deze bijzondere robot. Op onze website kun je alvast wat meer informatie vinden. 

Jouw profiel:

Je beschikt over een hbo of wo-diploma in de richting van Industriële Automatisering. En hebt een gedegen kennis op het gebied van AI, robot Path planning en PCB integratie, waardoor je deze applicaties tot een geheel kunt verwerken. 

Daarnaast heb je minimaal 10 jaar relevante werkervaring op gebied van internationale industriële automatisering met PLC kennis en ervaring met robotica/AGV’s. Je bezit algemeen technisch-wetenschappelijke basiskennis en programmeerkennis in hogere programmeertalen zoals C++ en C#. Affiniteit met motion en vision strekt tot de aanbeveling. 

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de functie Software Architect zijn:

 • Je bent een teamspeler.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in de interne organisatie als naar de klant.
 • Je bent in staat snel te schakelen, hebt analytische vaardigheden en hebt als het nodig is een helicopterview.
 • Je bent bereid om internationaal te reizen. (Ongeveer 4 tot 6 keer per jaar.)

Wij bieden:

 • Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de ‘Ik wil solliciteren’ knop. Gelieve een CV en beknopte motivatie toe te voegen waarom juist deze rol je interesse heeft. 

Bedrijfsinformatie:

Denk jij graag mee over hoe je de productie van een prototype op een innovatieve manier omzet naar een industrialisatieproces? Dan ben je bij VDL ETG Projects aan het juiste adres. We realiseren unieke mechanisatieprojecten in binnen- en buitenland. Daarbij ben je betrokken bij het gehele proces, van idee tot realisatie van een complete productielijn. Bijvoorbeeld voor de (massa)productie van chips, flexibele zonnecellen of het omzetten van plantenresten in biogas. We bieden jou uitdagingen op het gebied van engineering (mechanisch, elektrisch en software). Hou jij van variatie in je werk en technische uitdagingen binnen een open en informele werksfeer? Ga dan met ons de uitdaging aan! #LI-AS1

#LI-HV1
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Software Architect vacatures omgeving Eindhoven

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in